Søndag den 31. marts 2019 starter OpenAirFit’s første udendørshold i Køge.

Der var 17 friske mænd og kvinder der havde taget turen til Åsen udenfor Køge for en gratis prøvetræning. Træner Michael guidet holdet igennem en fuld oplevelse af de forskellige områder af Åsen – bakke-sprints i skoven, burpees med udsigt over marker, lunges og mave øvelser i en græsbakke og push-ups / triceps-dips på sten ved et lille vand.  Vi delte os op i forskellige grupper, så alle kunne være med.

Efter det gode fremmøde på åbningsdagen, starter OpenAirFit nu 2 hold i Køge hver søndag. Et begynderhold – som er for dem der ikke kan løbe flere kilometer i træk, men som godt vil komme i bedre form. Det andet hold bliver et Let Øvet/Øvet hold, som er for dem som godt kan løbe 3-5 km og er lidt i form.

Holderne vil ligge som følger:

  • Let øvet/Øvet – Søndage 09-10
  • Begynder – Søndage 10-11

OpenAirFit er et nyt udendørs træningskoncept hvor du får adgang til en række hold ude i naturen, tæt på hvor du bor. OpenAirFit startet i  Solrød og Havdrup i september 2018 og har nu udvidet til 4 ugentlige hold i Havdrup, 3 i Solrød og nu 2 i Køge. Planen er at udvide med flere hold i Køge i 2019.

Læs mere på www.openairfit.dk 

Kilde: Fin Form Havdrup

Deltag i debatten
Del.