I de forløbne godt syv måneder siden projektforslagets offentliggørelse, har initiativtagerne bag Strandens Hus holdt en række møder om modning af projektet – med aktive klubber, eksisterende og nye brugere, naboer og kommunens forvaltning.

Arbejdet har resulteret i et tillæg til det oprindelige projektforslag. Tillægget forholder sig bl.a. til antallet af parkeringspladser, mulige støttepunkter i de øvrige strandparker i Solrød Kommune ved fremtidige behov, hvis eller når Strandens Hus bliver for lille – og faciliteter til de såkaldt ”selvorganiserede aktiviteter”, for eksempel havsvømmere, windsurfere, kitesurfere, fridykkere med undervandsjagt (UV-jagt) m.fl.

Fra rød til sort

De nye bygninger, som alle bliver opført i træ, har nu skiftet farve til sort og sandfarvet på facaderne – med hvide vinduer og grønne skodder. Dette nye designforslag viser mulighederne i den detailprojektering, som selvfølgelig skal gennemføres, når finansieringen og den politiske beslutning er faldet på plads.

Se hele projektet version 2 på Solrød Strands Grundejerforenings hjemmeside under nyheder her: www.ssgsolrod.dk

Kilde: Solrød Strands Grundejerforening

Deltag i debatten
Del.