Onsdag den 20.juni var der præsentation af det nye træner/leder team, som får ansvaret for Kvinde Senior truppen i Solrød FC efter sommerferien og der er i den grad tale om den største opgradering i pige afdelingen i mange år da truppen får hele 6 personer bag sig.

Først og fremmest skal vi byde velkommen til Rasmus Skovby som bliver den nye cheftræner. Rasmus har DBU B-licens og har erfaring fra kvindefodbold på divisionsniveau. Rasmus kommer fra B93 hvor han startede som træner for klubbens bedste kvinder som på det tidspunkt lå i serie 1 i Københavnsserien og var kraftigt medvirkende til efter 3 oprykninger på stribe at holdet kom i 1. Division på bare 1 ½ år.

Som assistent får han Carsten Grønning som rykker op fra klubbens egne pigerækker hvor han har trænet på U14, U15, U16 og U18 pige årgangene igennem mange år. Undervejs har der lige været en afstikker til Brøndby IF og Greve for at prøve at snuse til miljøet på absolut højeste niveau men hjertet har altid ligget i Solrød og derfor ingen tvivl hvor erfaringerne fra dette skulle udnyttes. Carsten har også B-licens

Carsten Grønning

Som fysisk træner tiltræder Henrik Petersen. Henrik er kendt i forvejen i Solrød FC hvor han været gæstetræner på flere hold. Henrik kommer fra Greve Fodbold men var inden da med Rasmus i B93. Henrik er i gang med DBU B uddannelsen og har mange års trænererfaring primært i herrefodbold men de sidste par år inde for kvindeverdenen.

Henrik Petersen

Som holdleder tiltræder Pia Hastrup Nielsen som har arbejdet sammen med Henrik i mange år og også været med i både B93 og Greve. Pia har tidligere var i både B93 og Greve tilknyttet som massør/behandler men har nu valgt at tage holdlederkasketten på.

Pia Hastrup Nielsen

De sidste to personer som blev præsenteret uden selv at være tilstede på mødet er Morten Schandorff som bliver tilknyttet som massør/behandler og Bettina Biel-Courtney der tiltræder som sponsor ansvarlig.

Efter sommerferien er vi igen Solrød FC da Team Østsjælland samarbejdet stopper efter 3 års god sparring med Rishøj Fodbold (Køge Nord FC), Borup Fodbold og Karlslunde IF men heldigvis er der igen vi masser af spillere i Solrød FC og den foreløbige trup lyder på ca. 30 spillere efter en stor portion U18 spillere rykker op i sommerpausen. Det er spillere som det sidste år har trænet 1-2 gange om ugen med senior og flere fik debut i Sjællandsserien i foråret så det er spillere som allerede kender hinanden godt så vi slipper for den lange periode med at skulle lære hinanden at kende. Udover det er der flere piger som kender det nye trænerteam som allerede inden opstart har meddelt at de gerne vil være en del af dette spændende projekt og glæder sig til at komme i gang.

Truppen træner hver onsdag kl. 18.30 i Solrød hele sommeren og man er velkommen til at kigge forbi og være med hvis man er interesseret.

Vi glæder os virkelig meget til at komme i gang og ikke mindst følge dette spændende setup og byder hermed det nye træner og lederteam et stort velkommen til Solrød FC.

Kilde: Dennis Bauer / Sportschef – Solrød FC Kvinde/Pigeafdeling

Deltag i debatten
Del.