Elsker du sang og musik? – og elsker du specielt dansk musik? Så er Spil Dansk ugen lige noget for dig. I uge 45 er det igen i år Spil dansk uge over hele landet. Det fejrer vi også her i Solrød, med en håndfuld gode arrangementer, der alle sætter den danske musik i fokus.

Allerede lørdag d. 28/10 tyvstarter den lokale vokalgruppe Choir´D. I Greve Borgerhus byder de fra kl. 15.00-17.00 på fællessang, quiz, kaffe og kage og efter pausen giver vokalgruppen koncert akkompagneret af pianist Philip Stangebye. Arrangementet er gratis og man møder bare op, men der er kun plads til 90 tilskuere så det er først til mølle.

Mandag d. 30/10 kl. 16.00 og igen 16.30 spiller Solrød Musikskoles Drummer Band danske sange for pendlerne på Solrød Strand s-togsstation, og tirsdag d. 31/10 fra kl. 16-17.30 er der på Solrød bibliotek fyraftensfælllessang med fokus på den danske sangskat. Har du en yndlingssang du gerne vil synge med dine medborgere så kontakt solbib.voksen@solbib.dk eller kig forbi biblioteket senest d. 15. oktober. Deltagelse er gratis, men man skal tilmelde sig på www.solbib.dk.

Torsdag d. 2/11 kl. 15 byder Solrød Havdrup Linedancers op til dans til tonerne af bl.a. Kim Larsen, Shu-Bi-Dua og Volbeat. Bare mød op på Solrød bibliotek kl. 15 og vær en del af festen.

Torsdag aften kl. 19 byder Solrød Bio på musik og film. Solrød Strandkirkes kor synger for publikum og der er mulighed for fællessang. Herefter vises filmen Gud taler ud. Billetter koster 70 kr. og kan købes via biografens hjemmeside eller ved indgangen.

Læs mere om alle arrangementerne på www.spildansk.dk eller hent en lille folder over vores lokale arrangementer på Solrød bibliotek.

Kilde: Solrød Bibliotek

 

Deltag i debatten
Del.