Kun for kvinder – Kvindecykling i Solrød Cykling

Vi vil have flere kvinder ud på landevejen for at nyde kammeratskab, motion, vejr og netværk i en og samme cocktail. Derfor afholder vi Informationsmøde for kvinder i Solrød Cykling.

Tirsdag den 19. marts 2019 kl. 19 – 21 i Solrød Idrætscenter, aktivitetslokalet

Flere og flere kvinder er hoppet med på bølgen med at dyrke motionscykling. Ifølge DGI opleves der et sandt boom for kvinder lige nu. Derfor dukker der flere og flere tilbud op, rettet mod at få kvinderne med i klubberne.

Foto: Claus Ljungdahl

Rikke Bøttker, en af initiativtagerne for Kvinder i Solrød Cykling udtaler: “Fra jeg selv startede ved jeg at det kræver gode trygge rammer at starte med at cykle. Det er sjovt at cykle med mænd, men i opstarten når det hele er nyt, er det rart at man er i et trygt ”rum” hvor der er plads til alle spørgsmål og hvor vi ikke skal forholde os til andet end hinanden og det at lære at køre på racercykel”

Derfor kommer opstarten også til at handle om de tilbud vi i Solrød Cykling giver kvinder, når de starter op i denne gruppe nemlig:

– Kvinder cykler med kvinder
– Kvinder, der vælger om de også vil cykle med mænd
– Lær at køre tæt i grupper
– Lær at de rigtige signaler
– Lær at køre mange skønne kilometer

Hvis ikke du allerede er fortrolig med klikpedaler, så lærer du det hurtigt. Vi kører alle på racercykel, med klikpedaler og hjelm. Hvis du mangler noget så har vi lavet en aftale med véloCONCEPT Cykelforretning på SIlovej 32A om rådgivning og indstilling af din nuværende racercykel, eller køb af en ny cykel der passer dig perfekt.

Foto: Claus Ljungdahl

På informationsmødet vil vi endvidere fortæller om den glæde, der er ved at cykle, om den sjove måde at få motion på, om sammenholdet og om at nå et mål du ikke troede var muligt. Vi fortæller om hvor fedt det er at være i en social og glad klub som Solrød Cykling, hvor vores værdier går ud på at vi skal have det sjovt og passe godt på hinanden.

Kvindeholdet cykler hver onsdag, derudover er der fællestræning søndag og hver anden mandag med de resterende medlemmer af klubben.

Foto: Claus Ljungdahl

PS kontingentet er kun kr. 500,- for en sæson og ved du allerede nu at du bare skal være med, så kan du melde dig ind her: http://www.solrodcykling.dk/klub/solrod-cykling/hold/solrod-cykling-landevej/tilmelding?team_id=solrod-cykling-landevej

Tilmelding er også muligt på informationsaftenen tirsdag den 19. marts 2019.

Kilde: Solrød Cykling

Deltag i debatten
Del.