Eventyrlig campertur i USA

Den 25. september kl. 14-16 fortæller Lisbeth Grønne og Nikolaj Andersen i Tirsdagscaféen i Solrød Strandkirke om en helt eventyrlig tur i camper gennem 10 nationalparker i det vestlige USA.

Lisbeth Grønne og Nikolaj Andersen tilbagelagde 7.000 km i deres camper.

”I ord og billeder vil vi fortælle og vise den helt igennem overdådige, specielle og næsten ubeskriveligt smukke natur, som tog pippet fra os igen og igen. Nationalparkerne i det vestlige USA er helt unikke og meget forskellige. Endvidere var vores møde med Las Vegas og Salt Lake City uforglemmeligt. Vores håb er, at vi kan begejstre tilhørerne lige så meget, som vi selv blev på vores tur”, siger parret, der kørte 7.000 km med start- og slutpunkt i San Francisco.

Høstgudstjeneste i Solrød Kirke

Traditionen tro fejres årets høst med en gudstjeneste i Solrød Kirke. Det er søndag den 16. september kl. 11, hvor børn og voksne samles til en hyggelig gudstjeneste i den efterårspyntede kirke.

Præst Carsten Mølgaard Hansen står for gudstjenesten og den efterfølgende skattejagt for de mindste børn uden for kirken.

Vindens Vej spiller både til gudstjenesten og efter.

Vindens Vej spiller og synger keltisk folkemusik i forbindelse med andagten og bagefter foran kirken, hvor de akkompagneres af organist Ove Mathiesen.

Høstgudstjenesten arrangeres sammen med Solrød Landsbylaug, som sørger for grillpølser, sandwich og drikkevarer til store og små.

Hvis du har brug for at blive kørt til høstgudstjenesten, kører der taxa fra Solrød Strandkirke kl. 10.30. Skal du med taxa retur, kan du kontakte Carsten Mølgaard Hansen efter gudstjenesten.

Forsoning i børnehøjde

Greve-Solrød Provstis Ydre Missions projekt indtil sommeren 2019 går til “Forsoning i børnehøjde”. Indsamling i kirkerne går derfor til forsoningsorganisationen Musalaha, som hvert år arrangerer sommerlejre for israelske og palæstinensiske børn, så de kan lære hinanden at kende i en ung alder. På lejrene bliver der skabt et helt unikt rum for leg, læring og forsoning.

Målet er forsoning i børnehøjde – at så små forsoningsfrø i børnene, så de vokser op med en relation til den anden part i konflikten og på den måde bane vej for fred og håb.

Torsdag den 20. september kl. 14.30 kan du høre generalsekretær i Israelsmissionen, Arne Pedersen, fortælle om freds- og forsoningsarbejdet i Israel blandt børn og unge med palæstinensisk og jødisk baggrund. Det foregår i Tune Menighedscenter, og alle er velkomne

Kilde: Solrød Strandkirke

Deltag i debatten
Del.