Guidet Fælleslæsning fortsætter i 2019

Frem mod påske bliver der 12 nye torsdag formiddage med guidet fælleslæsning i Havdrup Sognehus. Deltagerne mødes fra kl. 10-11.30 om en skønlitterær novelle, som læseguide Marianne Asmussen læser højt. Undervejs holder hun pauser i oplæsningen, så alle får lejlighed til at tale med hinanden om det hørte.

 At lytte til god litteratur sammen med andre kan åbne for kontakt til emner og erindringer, man ikke nødvendigvis tænker på hver dag. Det er hele idéen bag det koncept, man kalder ”Guidet Fælleslæsning”, som udspringer af Læseforeningens aktiviteter. Se mere www.laeseforeningen.dk

  • Første gang i 2019 bliver torsdag den 10. januar.
  • Hver gang byder vi på kaffe, frugt og småkager.
  • Det er gratis at være med, så er du nysgerrig, og har du tid og lyst, så kom.

Vil du spørge om noget, så ring til Marianne 4158-5240.

Sidste gang før jul torsdag 13. december kl. 10.

Julevandring og andre vandringer

I Havdrup kirke får kristendommen krop og fødder – til jul, jævndøgn og pinse.

Præst Kristine Stricker Hestbech inviterer igen i år til julevandring til fællesgudstjeneste i Solrød Strandkirke for alle julefriske kirkegængere julesøndag den 30. december, hvor enhver som har lyst til at deltage mødes ved Havdrup Kirke kl. 9. Herefter går man samlet til Solrød.

Pilgrimsgruppen ved Havdrup kirke har allerede nu planlagt to vandringer i det nye pilgrimsår: jævndøgnsvandring ved Solrød Strand den 21. marts tidlig morgen med start kl. 04.15 – og pinsevandringen fra den 8. – 10. juni, som i år foregår i Mols Bjerge. Til pinsevandringen er der tilmelding og senest den 30. april. Til de andre vandringer dukker man bare op, godt påklædt.

Al pilgrimsinfo ligger på kirkens hjemmeside www.havdrupkirke.dk

Kilde: Havdrup Sogn

Deltag i debatten
Del.