Skt. Hans aften med Sarah Elgeti & Band

Menighedsrådet inviterer til hyggelig Skt. Hans-aften i præstegårdshaven i Gl. Havdrup og gentager succesen fra sidste år med helstegt pattegris på menuen. På menuen er også fællessang og ”cool New Nordic Jazz” med Sarah Elgeti & Band.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Alt sammen søndag den 23. juni kl. 19-22.

Madbilletter til gris + tilbehør kan købes fra 18.30, men det er selvfølgelig helt i orden at tage sin egen madkurv med.

Øl, vand og vin sælges til rimelige priser. Indtægter fra salg af kaffe og kage går til julehjælp i Havdrup Sogn.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Båltalen holdes i år af landmand Henning Madsen. Bagefter bliver bålet tændt, og vi synger midsommervisen sammen, før vi går hjem i sommernatten.

Man kan vælge at være klimavenlig og gå eller cykle til Gl. Havdrup, eller man kan tage bilen. Der er P-muligheder på nabogården Højstrup ved siden af kirken. Bare følg P-skiltene.

Pilgrimsvandring er sjælemad og stof til eftertanke

Sådan sagde en af de begejstrede deltagere på Kristine Hestbechs pinse-pilgrimsvandring. Selv sagde hun:

  Vi har haft en meget smuk vandring i Mols Bjerge, som ikke uden grund hedder bjerge, for hold da op nogle stigninger. Men det har været berusende at gå i så smukt et landskab, der varierer fra minut til minut.

Vi var en dejlig gruppe på 23 deltagere, igen med nye ansigter fra Havdrup, hvor alle tog sig af hinanden. Og sikket spænd i alder. Den yngste var 20 og den ældste sidst i 70erne. Det er sjovt og berigende at være kirke på den måde. Intenst og dybt, hvor folk oplever at dele erfaringer og bekymringer, sorger og svære udfordringer med hinanden. Det er stort at få lov at være en del af. Vi vendte hjem – glade, ømme og trætte.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kristine arrangerer en ny fler-dages vandring på Møn den 21. – 22. august.

Sidste frist for tilmelding er søndag den 23. juni.

Kom til gudstjenesten kl. 11 i kirken eller til Skt. Hans festen i præstegårdshaven om aftenen og meld dig til Kristine.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Se mere på www.havdrupkirke.dk

Kilde: Havdrup Kirke

Deltag i debatten
Del.