Nobelpristagere kommer til Havdrup Sognehus

– I hvert fald et foredrag om dem …

Det er farmaceut Erik Aksel Ejner Lindgren, som gæster Sognecafeen tirsdag den 19. marts kl. 10-12 med et billedforedrag, hvor han tager deltagerne med på en overraskende rejse i den københavnske geografi i selskab med danske nobelpristagere.

Foredragsholder Erik Aksel Ejnar Lindgren

Der er fri adgang til foredraget og alle interesserede er velkomne, også selvom man ikke er fast gæst i Sognecafeen.

Kaffe og brød er der selvfølgelig også.

Menighedsrådet holder fest for kirkens frivillige

Hvert år inviterer menighedsrådet i Havdrup kirke til takkefest for alle, som har været frivillige, som er frivillige eller som godt kunne tænke sig at blive frivillige ved kirkens mange dejlige arrangementer.

I år ligger festen torsdag den 21. marts kl. 18.30-21 og byder som altid på en god middag og underholdning i sognehuset. Menighedsrådet vil også orientere om, hvad der sker i kirken lige nu og løfte sløret for kommende planer.

Festen er åben for alle, der interesserer sig for kirkens liv i lokalsamfundet, så ingen skal holde sig tilbage, men bare møde op til festen, hvis man har lyst og er nysgerrig på, hvad det vil sige at være frivillig i kirken.

Man binder sig ikke til noget, og tilmelding er  ikke nødvendig.

Jævndøgnsvandring på Solrød Strand

Pilgrimsudvalget i Havdrup kirke inviterer til jævndøgnsvandring på stranden ved Solrød torsdag den 21. marts for at markere tidspunktet, hvor dagen og natten optager lige meget plads i døgnet.

Vandringen begynder ved kiosken på Østre Strandvej, Solrød Strand kl. 05.00. Vandringen foregår i stilhed og slutter ca. kl. 07.

Det er valgfrit, om man vil cykle fra Havdrup Sognehus eller støde til nede på Østre Strandvej. Mødetid ved sognehuset er kl. 04.00.

Jævndøgnsvandringen afholdes i år for tredje gang. ”Sjælen fyldes af taknemmelighed, når solen står op ude over havet. Det er et dejligt ritual”, siger præst Kristine S. Hestbech.

Kilde: Havdrup Kirke

 

Deltag i debatten
Del.