Er du en kræmmersjæl? Kom og vær med! Søndag den 29. april og 13. maj fra 11 til 15 hos Kvickly i Køge!

Som noget nyt arrangeres genbrugs- og kræmmermarked i Køge på en lidt lettere og sjov måde: Kom med din bil eller trailer fyldt op med salgbare ting og sager, du vil af med. Vær med til nyt Bagagerums-marked!     Du har sikkert noget liggende på loftet, i kælderen, i garagen eller i stuerne, som du kunne tænke dig at sælge eller komme af med… Lej og få dig en ’stadeplads’ på Kvickly Køges parkeringsplads en af de nævnte søndage og forsøg dig som kræmmer!  Og se så, hvad der sker!

Det er Lions i Køge, der i samarbejde med Kvickly står for denne nye genbrugsaktivitet. Lions står for tilmelding og den praktiske del, mens Kvickly også er på pladsen med salgsboder og noget spiseligt og drikkeligt. Der bliver for øvrigt  tilbudt gratis deltagelse i et børneloppemarked. Men det hele forudsætter, at du tilmelder sig som ”kræmmer”.

– Vi håber på mægtigt liv og leben på Kvicklys parkeringsplads. Bagagerumsmarkedet er primært møntet på private og ikke professionelle kræmmere, så alle kan i grunden være med, siger Jens Grubbe fra Lions, som står for tilmelding og afvikling.

Åbningstid er 11-15

Bagagerumssalget eller markedet foregår som nævnt søndagene 29. april og 13. maj fra kl. 11-15. Det hele afvikles fra parkeringsbåsene på Kvicklys parkeringsplads med indkørsel fra Blegdammen.

Yderligere information og tilmelding af dit ’bagagerum’ og/eller trailer skal ske til Lions Køge på hjemmesiden www.koege.lions.dk eller i Kvicklys kiosk!

Godt formål

Det er LIONS Køge og Kvickly i Køge, som arbejder sammen om bagagerumssalget. Overskuddet går ubeskåret til Lions’ omfattende og humanitære hjælpearbejde primært lokalt, til idrætsforeninger og lign. Og der bruges vel at mærke ikke én eneste krone til administration, ligesom Lions arbejder frivilligt og gratis, slutter Jens Grubbe.

Kilde: LIONS KØGE

 

Deltag i debatten
Del.