Optikerne Loock & Hangaard åbnede på Strandvejen 100 den 1. februar med de to indehavere Lisbeth Loock og Mia Hangaard.

Det var egentlig ikke en plan om at blive selvstændige, der havde været undervejs i årevis for de to indehavere, men da muligheden viste sig ved at lokalet på Strandvejen blev ledigt, slog de til. Optikerne Mia Hangaard på 42 og Lisbeth Loock på 45 kendte i forvejen hinanden gennem en fælles arbejdsplads hos en optiker i Køge.

 En anderledes forretning

Planen og ambitionen om at skabe en anderledes optiker forretning bunder i et ønske om at imødekomme kundernes individuelle ønsker. De er en selvstændig forretning, som ikke er bundet af et fast sortiment og de deltager i messer, hvor de håndplukker fra kollektioner, så de har det helt rigtige sortiment, som passer til kundernes ønsker.

Hos Optikerne Loock & Hangaard kan kunderne få en gratis synstest. De har mulighed for at fotografere nethinden på kunderne og for at opnå den højeste grad af øjensundhed har de indgået et samarbejde med flere øjenlæger.

I forretningen sælger de også kontaktlinser, som Mia og Lisbeth tilpasser til alle behov og det er gratis at prøve. De har valgt også at have sportsbriller og solbriller. De har blandt andet sportsbriller til løb, cykling og golf. Søger kunderne inspiration til nye briller, står Mia og Lisbeth klar med vejledning og inspiration.

Solrød er det oplagte sted

Valget af beliggenhed i Solrød lå lige for, da Mia og Lisbeth skulle vælge lokalitet. Lisbeth kommer fra Ejby og Mia bor i Solrød og har et stort netværk her. Strandvejen var det ønskede sted, fordi de mener, at strandvejsmiljøet udvikler sig positivt og der er samtidig gratis parkering på vejen.

Optikerne Loock & Hangaard holder åbent

Mandag-Torsdag kl. 9.30-17.30,
Fredag kl. 9.30-18.00
Lørdag kl. 9.30-14.00.
De er begge at finde i forretning.

Skrevet af Randi Pedersen

Deltag i debatten
Del.