Ved årsmødet den 19. april 2017 valgte den nuværende formand Anni Agerbo Jensen at trække sig som formand for butiksbestyrelsen, men fortsætter 1 år som bestyrelsesmedlem.

Peter Parby blev valgt som ny formand og hele bestyrelsen glæder sig til samarbejdet.

Mange var mødt frem til årsmødet for at høre redaktør Flemming Jørgensen fra Coop Samvirke fortælle om, hvad Coop har gjort i tidens løb for at fremme danskernes sundhed.

Slagterne viste deres kunnen ved at servere en meget lækker buffet og herefter var der årsmøde, hvor formanden i sin beretning bl.a. orienterede om Brugsens nye medlemsprogram ”CoopMedlem”, som kan downloades som App på telefonen. På CoopMedlem kan man bl.a. se hvor mange point, man har optjent, få madinspiration, holde styr på bonnerne og betale via programmet. Hver uge kan man aktivere nye tilbud, som er målrettet den enkelte.

Orienterede også om Coops samarbejde med kafferisteriet African Coffee Roasters i Kenya. Det er en god og ansvarlig forretning for Coops medlemmer, at Coop dropper de mange dyre mellemled. Man køber de rå kaffebønner direkte fra bønderne og selv står for ristning, maling og pakning af kaffen i lokalt produceret emballage. Coop får et produkt af en højere kvalitet til en bedre pris, og vi kan betale farmerne en højere pris for deres kaffe og skabe både arbejdspladser og viden i lokalsamfundet – kort sagt et win-win projekt.

På bestyrelsens vegne
Anni Agerbo Jensen &  Peter Parby

Ny formand Peter Parby

 

 

Deltag i debatten
Del.