Tirsdag den 21. august er det igen tid til at åbne dørene i Solrød Strandkirke og Solrød Kirke og byde nye konfirmander velkommen. Kirkerne har fornøjelsen af et rekordstort antal på 160 konfirmander.

Det kommer naturligvis til at sætte sit præg på hverdagen, hvor bl.a. strikkedamer, Tirsdagscafé, babysalmesang samt kirkelige handlinger også fylder kirkernes lokaler.

Om onsdagen skal fire hold konfirmander undervises om morgenen, og om eftermiddagen kommer der også fire hold, så der bliver liv og glade dage. Præsterne Charlotte Gravesen, Carsten Mølgaard Hansen og Leif Ellerbek og kateket Anita Obeling Kring har brugt en del af sommeren på at forberede undervisningen af de nye hold, som skal konfirmeres på fire dage næste forår og sommer.

To velkomstgudstjenester

Søndag den 26. august og den 2. september holdes der velkomstgudstjenester for konfirmander og deres forældre. De tre præster og kateketen fortæller om forberedelsen og konfirmationerne. Efter velkomstgudstjenesterne serveres der kaffe/te, og der kan stilles spørgsmål.

Er du i tvivl om noget, kan du læse mere på kirkens hjemmeside www.solrodkirker.dk eller kontakte kateket Anita Obeling Kring på mail kateket@solrodkirker.dk.

Kilde: Solrød Strandkirke

Deltag i debatten
Del.