Med målet om øget perfektion i sit spark eller hovedstød er boldkanon.dk det ideelle sted til at leje det rigtige redskab for både fodboldklubber og private.

I september 2017 startede de to indehavere, Jesper Hansen og Jimi Bøgevig, deres internetvirksomhed Boldkanon.dk. De har kendt til hinanden siden de var unge i Solrød og lærte hinanden at kende for alvor til deres to døtres træning i Solrød FC.

Jimi Bøgevig

Jesper Hansen

Den fleksible boldkanon

Hensigten med at leje en boldkanon er at øve den samme bold igen og igen og dermed forbedre sit spark til perfektion. De boldkanoner, der udlejes hos Boldkanon.dk er fleksible, fordi man kan transportere den let rundt til det sted, hvor man vil øve sit spark eller hovedstød. De vejer 35 kg, kan klappes sammen, trækkes på hjul og kan nemt være i en bil. Alle boldklubber både på bredde- og eliteplan kan få gavn af boldkanonen. De er batteridrevet, hvor de fleste kræver en stikkontakt, og kan derfor opstilles overalt. Samtidig giver de mulighed for at selvtræne, fordi der følger en fodpedal med, så man selv kan skyde boldene afsted. Er der brug for udvidet træning, er det muligt at få en målmand og en angrebstræner med som tilkøb. Både Jesper Hansens og Jimi Bøgevigs døtre træner med en boldkanon og de har trænet sig op til at spille på et højt niveau.

Inspiration fra boldbanen

Ideen til boldkanon.dk kom fra døtrenes fodboldtræning. Og jo højere pigerne nåede op i niveau, jo større blev behovet for de perfekte skud. Indehaverne ved præcis, hvad der skal til for at opnå god træning og forbedring inden for fodbold, da de så de krav, der stilles til deres piger, som nu spiller i Roskilde Pigefodbold U16 øst.  Begge piger er også med i DBU talentcenter, hvor formålet er at udvikle spillere, der kan begå sig på højeste nationale og internationale niveau.

Skrevet af Randi Pedersen

Deltag i debatten
Del.