Går du med en lille drøm om at drive dit eget sted? Så er der en alletiders mulighed lige nu – og endda med den perfekte udsigt.

Forestil dig en varm sommerdag på stranden i Solrød. Marehalmens grønne strå svajer i brisen, og havets bølgeskvulp slår mod bredden. Børnene hviner, når de mærker det kølige vand, og rundt omkring på stranden lader voksne sig opvarme af solens stråler.

I mens står du og langer is over disken til de mange besøgende, der har lagt vejen forbi stranden, og som nu trænger til at styrke sig på en let frokost, en kold is eller lidt at drikke.

Det scenarie kan du blive en del af, for Solrøds strandkiosker ”Strandløven” og ”Strandsilden” skal have ny forpagter med overtagelse 1. april 2019.

Kontrakten lyder på enten ét eller to år afhængig af forpagters ønske, men vær opmærksom på, at ”Strandløven” kun gælder et år af hensyn til det kommende projekt med Strandens Hus.

Gratis mod rengøring

Det koster ikke noget at forpagte de to strandkiosker, men med forpagtningen følger en driftopgave af strandens fire toiletter.

Opgaven består primært i daglig rengøring fra midten af april til midten af oktober, samt en overordnet drift, der sikrer, at toiletterne er i pæn stand.

Solrød Kommune betaler forpagteren for driften, og det er blandt andet buddet på denne drift, der er afgørende for, hvem der bliver valgt som den næste forpagter.

Er du interesseret i at vide mere og modtage relevante dokumenter, er du velkommen til at kontakte Christina Bresson Petersen i Teknik og Miljø på telefon 56 18 20 00 eller på teknisk@solrod.dk.

Ansøgning og bud skal afgives senest den 4. marts kl 12.00 og skal rettes til teknisk@solrod.dk.

Kilde: Solrød Kommune

Deltag i debatten
Del.