Kugler og pile fløj om ørerne i Havdrup Hallen, da børn fra hele Solrød Kommune troppede talstærkt op til Sjov Sommer-aktiviteten; nerf-battle.

Hvis man på forhånd var i tvivl om, hvad nerf-battle er for noget, så var man det ikke efter Sjov Sommer i Havdrup Hallen.

Børnene ankom til hallen, og mellem hænderne havde de store skydevåben i farverige nuancer, og der blev imiteret alverdens krigslyde allerede før kampen gik i gang.

Snakken gik naturligt nok på, hvem der havde de fedeste skydevåben – de såkaldte nerf guns, og der blev på forhånd delt tricks ud og dannet udspekulerede alliancer. Så blev våbnene ellers fyldt med skumkugler og -pile.

Instruktør Christian Sjøgren ridsede reglerne op, børnene tog brillerne på, og så var de ellers klar til at indtage nerf-banen i to hold.

3, 2, 1 – Christian Sjøgren fløjtede alt, hvad han kunne – så var kampen i gang. De to hold bevægede sig snedigt mod i hinanden, mens de gemte sig bag de oppustelige skjulesteder. Kuglerne fløj om ørerne i begge ender, og nogle måtte hurtigere end andre række hænderne i vejret og melde sig ’døde’ efter at være ramt. En brav enmandshær kunne dog ikke stille meget op mod de fem sidste modstandere, og så var vinderen af første spil fundet.

Mens geværerne blev fyldt med kugler og pile til en ny kamp, fortalte instruktørerne (og parret) Christian Sjøgren og Lone Hansen om initiativet bag nerf-holdet:

”Vi havde selv interessen for nerf og nogle meget nerf-glade børn derhjemme. Så vi startede et hold i HGI (red. Havdrup Gymnastik Forening), hvor børnene kan komme og spille hver fredag. Det har været super populært, og vi kan se, at det er et kæmpe hit. Så vi tænkte, at det kunne være sjovt at lave et hold her, så flere kunne få øjnene op for nerf,” fortæller parret.

At udbrede interessen er særlig vigtigt, for det kan tilføje et ekstra lag til den ugentlige nerf-træning, uddyber Christian Sjøgren:

”Hvis der bliver oprettet andre hold i omegnen, kan vi lave små turneringer eller kampe mod hinanden. Det kunne være rigtig sjovt. Nerf er for alle, og det lokker også rigtig mange ’computer-drenge’ ud af værelset, så jeg håber, der er andre, der har lyst til at starte lignende hold op i kommunen,” sagde han og fløjtede endnu en kamp op.

Denne gang var børnene endnu mere frygtløse end tidligere – og hele tiden med højt humør, sved på panden og opbakning fra de andre børn.

Har du lyst til at vide mere om nerf-holdet i HGI, kan du finde information på www.havdrupgymnastik.dk under Nerf Warriors, som du finder under kategorien Børne- og Ungdomshold.

Kilde: Solrød Kommune

Deltag i debatten
Del.