Søndag den 31.december kl. 01.58 ønskede politiet at tale med føreren af en personbil, der blev ført ad Roskildevej mod nord ved Gl. Havdrup.

Føreren ønskede dog ikke at tale med politiet og forsøgte at køre fra politiet, der med flere patruljer, herunder en hundepatrulje, forsøgte at forfølge og standse bilisten, der vendte om ved Snoldelev og kørte videre i sydlig retning.

Politiet lagde en sømmåtte på tværs af Roskildevej, så bilisten kørte over denne med punktering på et par hjul til følge. Føreren stak efterfølgende af til fods og standsede ikke trods tilråb om brug af en politihund.

En politihund løb dog hurtigere og fik standset føreren, der var identisk med en 20-årig mand fra København N, som blev anholdt og sigtet for narkokørsel i personbilen.

Den anholdte blev tilset af en læge på Køge sygehus efter hundebiddet, hvorefter den 20-årige i samme forbindelse fik udtaget en blodprøve til nærmere undersøgelse for euforiserende stoffer.

Ved nærmere undersøgelse af bilen fandt politiet ca. 95 gram hash, og den 20-årige havde i øvrigt ikke kørekort til personbil.

Den anholdte blev løsladt efter et par timer senere efter afhøring til sagerne og kan forvente at blive indkaldt til et retsmøde, når sagerne mod ham skal afgøres.

Kilde: Midt- og vestsjællands politi

Deltag i debatten

Del.