Børn fra Solrød bager til fordel for BørneTelefonen

Torsdag d. 11. oktober går det løs, når børn og unge fra Solrød trækker i forklæderne og deltager i Bag for en Sag 2018. Salget af bagværket går til BørneTelefonen hos Børns Vilkår.

Oktober måned bliver atter fyldt med velduftende bagværk, når knap 80.000 børn og unge over hele landet kaster sig ud i diverse bageprojekter til fordel for BørneTelefonen. Der vil blive pisket, bagt og dekoreret efter alle bagekunstens regler, når Bag for en Sag endnu engang løber af stablen.

Munkekærskolen i Solrød Strand deltager i Bag for en Sag i år.

“Vi har inviteret forældrene fra indskolingen til forældrekaffe i SFO’en, hvor de kan komme og købe de kager, som børnene har bagt. Inden da har vi haft to omlagte dage, hvor 2. klasserne skiftes til at bage og have en dag med fokus på trivsel, BørneTelefonen og formålet med Bag for en Sag,” siger Britt Juul Andersen, der er pædagog på skolen, og tilføjer:

“Vi har både tilmeldt os for at skabe fokus på BørneTelefonen, men også fordi det ligger godt i tråd med trivselshandleplanen på skolen og det sociale ansvar, som vi som skole og SFO har.”

Dermed er børn fra Solrød med til at sørge for, at endnu flere børn og unge i Danmark kan få rådgivning på BørneTelefonen hos Børns Vilkår.

Bag for en Sag er en årlig tilbagevendende begivenhed, der er blevet afholdt siden 2005, som giver mulighed for at have det sjovt med at bage, tale om de problemer, der kan fylde hos børn – og hjælpe.

“Vi er rigtig glade for, at så mange børn i hele landet bakker op om Bag for en Sag, og hjælper os med at sørge for, at endnu flere børn har mindst én voksen, der lytter og hjælper. BørneTelefonens frivillige rådgivere er der for børn og unge, når livet slår knuder,” siger Rasmus Kjeldahl, direktør i Børns Vilkår.

BørneTelefonen havde sidste år 50.000 samtaler med børn og unge om alt fra kærlighed og uvenskab til mobning, forældrenes skilsmisse og overgreb.

Kilde: Børns Vilkår via Ritzau

Deltag i debatten
Del.