Hvordan kan velværet bevares til trods for det 21. århundredes udgave af, at leve i overlevelsesmodus ?

Har du det svært i hverdagen med angst, stress o.lign – så kontakt Martin Paaske – hans behandlinger fjerner angst, stress og en lang række ubehag, så du kan nyde dit fulde potentiale – MEN langt klogere end da du kom !

Desværre fylder ubehag i form af angst, stress, mindreværd, som produkt af de mange andre fantastiske udviklingstræk vores samfund er begunstiget med.

Desværre mangler de fleste mennesker indsigt og viden om at holde balance i det enkelte individ, og hvad er mere sølle end en barndom, der eksempelvis ødelægges af angst eller det unge menneske, der ikke kommer i gang med uddannelsesønsket, fordi en invaliderende angst fjerner overskuddet til at gå udenfor døren/hjemmet. Tilsvarende den stressramte voksne, der mangler indsigt og viden til at kunne håndtere stressen, der opstår mens livet forsøges at blive levet.

Hjælpen viser sig i form af Martins behandlinger,- også selvom de fleste ikke kan forstå, at angsten og stressen forsvinder. Martin formår at åbne op for “sygdommens mørklagte gange i sindet”, og de positive eksempler fra behandlingerne er, at de børn og unge der har været mentalt “spærret inde” i deres hjem, – nu kan komme ud af hjemmet  og i h.h.v skole, uddannelse m.v. Her er der tale om både svære og lettere sygdomsforløb, – men livsmodet vender tilbage efter behandlingerne med healing.

Forskellige typer af healing benyttes, så det målretter sig den enkeltes udfordringer, og sætter gang i kroppens genopretning af de indre balancer, som kroppen i almindelighed forsøger at holde, men som slås ud af kurs ved angst, stress ect.

Særlig epigenetisk healing har en markant virkning, og ikke så underligt fordi krop/sind/sjæl hænger uløseligt sammen – men det rækker for vidt her, at beskrive de komplekse og komplicerede forhold, der spiller ind i forhold til epigenetikken. Men vigtigst til forståelsen er, at vores gener påvirkes af os selv, og de evt belastninger, som den enkelte udsættes for eller udsætter sig selv for, – og når det sker i negativ retning ved f.eks. angst og stress der ender med svær/let invalidering, så kræver det enten behandling eller viden til at genskabe balance i den enkelte person.

Missionen fra Martins side er både at helbrede og udbrede viden til den enkelte, – og derfor udvider Martin sit virkefelt fra behandlinger til kurser, uddannelser  – se nærmere på sjælen.dk

Martin kan noget helt særligt ikke alene fagligt men også personlig, – fordi han evner at nå ind til både børn, unge og voksne – og hans resultater viser så stor en forskel, at f.eks. desperate forældre med børn med angst henvender sig i stort omfang og resultaterne taler for sig selv !!!

Kæmper du med personlige udfordringer så skylder du dig selv, at få behandling men også viden i form af kursus, uddannelse til eget brug: mental wellness til at give dig selv de bedste livsbetingelser !

Her ses nogle af de arrangementer Martin holder:

1. Klarsynsalon den 30/08-2017 og den 04/10 -2017 19:00  – 21:30 

Få muligheden for at komme med til en Klarsynsalon. Ved klarsynsalon går jeg rundt og formidler korte, præcise og klare budskaber. Kontakt til afdøde, samt videregivelse af budskaber til familiemedlemmer/venner/naboer/kollegaer/som er tilstede i lokalet. En unik og rørende oplevelse, du ikke vil være foruden. 

Lokation: Søvangsvej 1-5 2650 Hvidovre (op af den den udvendige trappe til 1. sal.)

2. Foredrag om at være særlig sensitiv 12/09-2017 19:30  –  21:30 

Hvad vil det sige at være særlig sensitive? Nogen reagere kraftigere end andre, nogen opfatter ting anderledes. Klassiske karakter ved særlig sensitiv kan bla. være:

Skaber god stemning omkring sig.

Er gode barometre for, hvornår stemningen ikke er god (nok).

Bliver en god indflydelse på det psykiske og fysiske miljø.

Lokation: Søvangsvej 1-5 2650 Hvidovre (op af den den udvendige trappe til 1. sal.)

3. Foredrag hvad er healing ? og hvad kan healing hjælpe med ? 20/09-2017 19:30–21:30 

Hvad er healing ? og hvad kan healing hjælpe med ?

Formålet med healing er at åbne op for de blokeringer, der har manifesteret sig i fysiske eller psykiske symptomer. Healingsenergien kan genoprette åndelig ligevægt og mental velbefindende. Energien afbalancerer kroppens energier og forøger samtidig livskraften. Den fungerer dermed på alle niveauer: Fysisk, emotionelt, mentalt og spirituelt.
Healeringen skaber en stimulering af klientens eget immunforsvar.

Lokation: Søvangsvej 1-5 2650 Hvidovre (op af den den udvendige trappe til 1. sal.)

For at se mere om disse arrangementer se her: http://sjælen.dk/calendar/

Kilde: Martin Paaske

Deltag i debatten
Del.