Den 31. marts 2019 har du mulighed for at gøre en regulær heltegerning, når Affaldsindsamlingen 2019 ruller sig ud landet over med det ene formål at befri naturen for tomme dåser, vildfaren papir og henkastet plastik.

Sagt på en anden måde – der skal ryddes op i naturen.

Rigtig mange har allerede meldt sig under fanerne, men der er plads til mange flere. Man kan enten melde sig som gruppe til at opsamle i ét bestemt område, eller man kan møde op på en af de nedenstående mødesteder og få tildelt en gruppe og rute.

– Trylleskovens parkeringsplads
– Solrød Center ved Rådhuset
– Jersie Station
– Fiskebroen i Havdrup
– Havdrup Bymidte

Indsamlerne mødes kl. 10.00 på mødestederne, hvor der bliver uddelt sække, og der vil være mulighed for at låne gribetænger og poseringe.

Det indsamlede affald afleveres kl. 12.30 i enten Solrød Center ved Rådhuset eller i Havdrup Bymidte, hvor deltagerne samtidig kan nyde en sandwich og noget at drikke.

Af hensyn til planlægningen af ruter, grupper og antallet af sandwich bedes du tilmelde dig (og din gruppe) til Egon Petersen egon@berta.dk. Oplys navn, antal deltagere og afslutningssted (Solrød Center eller Havdrup Bymidte).

Affaldsindsamlingen i Solrød Kommune arrangeres af frivillige borgere, Dansk Naturfredningsforening og Grønt råd i Solrød Kommune.

Kilde: Solrød Kommune

Deltag i debatten
Del.