Det er et slogan vi i Solrød SF har taget rigtigt godt imod.

Vi lever i en tid med mange muligheder, men også med mange udfordringer. Børnefamilierne og de unge er under pres. De unge af præstationspresset bl.a. på grund af en tåbelig fremdriftsreform. Børnefamilierne er dybt afhængig af vores kærnevældfærd: gode normeringer i daginstitutioner og en rummelig og ressourcestærk folkeskole.

Bestyrelsen i SF Solrød er derfor yderst tilfredse med, at vi med Jacob Mark har fået et lokalt medlem af folketinget bosat i vores område.

Han er er en ung konstruktiv og respekteret politiker, som er god til at lytte og omsætte det han hører til politisk handling. Han er utrættelig i sit arbejde for at skabe gode vilkår for børn og unge. Han vil ha’ flere voksne omkring vores børn, færre test i folkeskolen og større fokus på de unge, herunder nemmere adgang til psykologhjælp.

Vi kan derfor varmt anbefale at stemme på Jakob Mark, som vi har lært at kende som en dynamisk og engageret ung mand. Han er en klassisk SF’er, som er dybt indigneret over de uligheder, som findes i vores samfund.

Marianne Svane, formand
Henrik T. Larsen, byrådsmedlem
SF-Solrød

Deltag i debatten
Del.