Budskabet er at opløse frygten for døden.

På dette fordrage får du historier om virkelige hændelser fra mennesker som har oplevet døden tæt på og kan fortælle om lyset der møder os i døden. Vi har intet at frygte fra den anden side når sjæle forlader kroppen.

Torsdag den 18. Maj
Kl. 18.30- ca.20.30
Sted: Helsehjørnet  1. Sal i fælles salen
Fredensbovej 2
2680 Solrød strand

Gæsten som Helle Waltersen vil præsenter er Monica Hagen fra USA, San Diego der er en åndelig lærer, dokumentar og holistisk sundhedsforkæmper. Hun instruerede to dokumentarer film, herunder “Dying to Live: NDE (Near-Death Experiences) og har skrevet bøger tilgængelige på Amazon.com.

Hun vil tale på engelsk om hendes oplevelser, fra hendes liv og de interviews  hun fortog med mennesker som har oplevet nær dødoplevelser, og fortælle hvad der skete med sjælen, da kroppen døde. Disse historier vil forandre din tankegang eller bekræfte dig i at der er håb og fred, både for dig og dine kære, der er gået bort eller du blot vil slutte fred med døden.

Helle Waltersen har sin klinik i Helsehjørnet til daglig hvor hun arbejder som Body-sds terapeut. Igennem sine 14 år som behandler har hun oplevet at komme tæt ind på mennesket. Så tæt at hun begyndte at se film fremfor sig om de sjæleliv som klienten har levet før.

For at forstå og få redskaber til disse evner valgte Helle I september sidste år at rejse til New York for at tage en uddannelse hos en af de ledne pionerer og bog forfatter indenfor regression terapi Dr. Bryan Weiss. Nu er hun tilbage og har fået en uddannelse som regressions terapeut og laver regressions terapi og sjælerejser i sin klinik Massage & Liv i Solrød Strand.

Hvad er regressions terapi: Regression er en mental rejse i underbevidstheden og går tilbage i tid fra barndom, fødsel og dine andre sjæleliv.

Det er et stærkt redskab, som åbner din forståelse af dig selv. Vejen til mere glæde, troen på dig selv og det gode i livet.

Regressions terapi er til mennesker, som har et ønske om videreudvikling og forandring. Denne behandlingsform er oplagt for dig, der mistrives og vil forandre gamle mønstre, adfærd, tanker, fobier, misbrug af fysisk og psykisk karakter, som forhindrer dig i at leve det liv, du ønsker.

På dette foredrag vil Monica fortælle om sine historier og  oplevelser og der vil være tid til at få svar på spørgsmål.

Helle waltersen vil præsentere Monica Hagen og vil slutte af med at fortælle om sine erfaringer igennem sin terapeutiske behandlinger med regression og sjæle rejser. Det vigtige er Vi har intet at frygte fra den anden side når sjæle forlader kroppen.

Tilmelding til aftens foredrag via SMS 22387242:
Send en SMS med navn og antal billetter og
Pris: 200,-kr ved indgangen

 

Deltag i debatten
Del.