Der er netop indgået budgetaftale for næste år mellem et flertal af partierne i Solrød Kommune. Et nyt og vigtigt element er et løft i millionklassen til kommunens legepladser og andre lignende offentlige fællesarealer, og det nye punkt i aftalen er kommet med på konservativ foranledning.

“Mange steder i kommunen kunne vores legepladser godt trænge til udbedring og fornyelse, og det har vi konservative fået med i budgettet, så det vil ske allerede fra næste år. Det betyder, at vi tilbyder nyere og bedre faciliteter til byens børn – og dermed også deres forældre – når de skal ud at være sammen og bevæge sig og nyde de offentlige arealer. Det bliver virkelig, virkelig godt,” udtaler Hans Odder, der er byrådsmedlem for de lokale konservative i Solrød Kommune.

Går ikke ud over serviceniveauet

Selvom der tilføres mange nye midler til kommunens mange legepladser og andre lignende fællesarealer, kommer det ikke til at gå ud over serviceniveauet i kommunen, forsikrer Hans Odder. De midler, der lægges beslag på med fornyelsen af legepladserne, kommer nemlig alene fra det provenu, som tilfalder kommunen i forbindelse med salget af HMN Gashandel.

“Det betyder, at vi kan køre videre i Solrød Kommune næste år uden at skulle skære i serviceniveauet for at få råd til den store fornyelse af legepladserne,” forsikrer Hans Odder og afslutter:

“Attraktive grønne områder såsom legepladser giver mulighed for alle mulige forskellige fællesaktiviteter, der binder generationerne sammen. Det er vigtigt for både trivsel og sundhed, og vi glæder os meget til at komme videre med projektet.”

Der er i øvrigt lagt op til en grundig proces omkring, hvor midlerne bruges bedst, og det er blandt andet planen at involvere interesserede borgere og grundejerforeninger.

Kilde: Konservative i Solrød

Deltag i debatten
Del.