Mandag var den konservative børne- og socialminister Mai Mercado i Solrød for at drøfte familiepolitik med de lokale.

Mai Mercado var inviteret til Solrød af det lokale konservative byrådsmedlem Morten Scheelsbeck, der netop stiller op til kommunalvalget under sloganet ‘Fokus på børnefamilierne’:

“Vi fik mange gode snakke med både lokale børnefamilier og andre, der havde noget at byde ind med på familiepolitikken, der er et kerneområde for os konservative. Vi får altid ekstra meget ud af disse ‘tema-aktioner’, hvor vi er fokuserede på et enkelt emne, og vi fik mange gode input til vores løbende politiske arbejde,” siger Morten Scheelsbeck.

Også børne- og socialminister Mai Mercado var glad for besøget i Solrød:

“Jeg er vild med valgkamp, fordi man for alvor kommer ud på gader og stræder og møder folk og hører, hvad der rører sig på ens politiske område, og sådan var det også i Solrød i dag. Jeg ved, at vores lokale konservative i Solrød vægter de familiepolitiske emner utroligt højt, og efter i dag er det helt klart min opfattelse, at det er gengældt blandt de lokale indbyggere.”

De andre konservative byrådskandidater Hans Odder og Oliver Lerbech Petersen deltog også i snakken med ministeren og de lokale indbyggere, der var forbi Solrød Center.

Kilde: Konservative i Solrød

Deltag i debatten
Del.