Se de kommende arranmenter i Havdrup Kirke

Mand, kan du li´ go´ mad i godt selskab?

Så kig lige her:  Havdrup kirkes nye initiativ ”Mænd & Mad” kom godt fra start i slutningen af 2017 og fortsætter i det nye år, første gang torsdag, den 18. januar.

Idéen med Mænd & Mad er at skabe et fællesskab for mænd i kirkeligt regi, ikke kun om det konkret praktiske med at købe ind, lave mad og rydde op, men også at lade det praktiske samvær bane vejen for samtaler om det, der er vigtigt lige nu for dem, som vælger at deltage i arrangementet.

Sådan gør du: Man møder bare op i sognehuset på Bistrupvang 33 kl. 17 – og inden man har set sig om er klokken blevet 21 … Det koster ikke noget.

Menighedsrådet holder fest for frivillige

Hvert år den sidste torsdag i januar inviterer menighedsrådet i Havdrup kirke til takkefest for alle, som har været frivillige, som er frivillige eller som godt kunne tænke sig at blive frivillige ved kirkens mange dejlige arrangementer.

I år ligger festen den 25. januar kl. 18.30-21.30 og byder som altid på en god middag og underholdning i sognehuset samt orientering om, hvad der sker i kirken lige nu og i løbet af det nye år.

Festen er åben for alle, der interesserer sig for kirkens liv i lokalsamfundet, så ingen skal holde sig tilbage, men bare møde op til festen, hvis man har lyst.

Man binder sig ikke til noget, og tilmelding er ikke nødvendig.

Har du hørt om HavdrupNatten?

For tredje år i træk arrangerer kirken i Havdrup en hyggelig aften med kultur og musik og mad for hele familien.

For de mindre børn er der fortælling og trommedans af afrikaneren Ibrahimo Sory Diallo, for store børn (fra 12 år) og voksne opfører André Andersen en fortælleforestilling, der handler om en kvinde, der levede i middelalderen og som blev anklaget for hekseri. Men hun undgik sin skæbne, fordi hun var rigtig god til at fortælle historier …

Aftenen slutter med koncerten 3 x Andersen, som er en musikalsk rundrejse til tre kendte danskere. Sanger Pauline Sæther og pianist Minako Ito Christiansen synger eventyr, læser digte og fortolker elskede sange af H. C. Andersen, Kaj Normann Andersen op Benny Andersen.

HavdrupNatten løber af stabelen fredag, den 2. februar i sognehuset på Bistrupvang 33 fra kl. 18 til 21. Maden koster ikke noget, drikkevarer kan købes.

Kom og kig og vær med.

Fastelavn for Snydepelse og Englebasser

Kom udklædt til Fastelavn i Havdrup Sognehus søndag den 11. februar kl. 11-13 og hør historien om en rigtig snydepels fra Det gamle Testamente.

Fastelavnsfesten begynder med en kort familiegudstjeneste. Præst Inge Karmark Leinum fortæller historien om Isak og Rebekka og deres to sønner Jakob og Esau: Hvordan Jakob med sin mors hjælp snød sig til at blive velsignet af sin far i stedet for broren.

Bagefter slår vi katten af tønden og spiser fastelavnsboller. Fastelavn i sognehuset er især for familier med mindre børn, men større børn er selvfølgelig også velkomne!

Det er gratis at deltage.

Kilde: Havdrup Kirke

Deltag i debatten
Del.