Havdrup: Det bliver en helt særlig dag den 1. december, når Havdrup indvier Havdrup Bymidte og juletræet tændes.

Lørdag den 1. december bliver en ganske særlig dag for borgerne i Havdrup.

Efter en større ombygning i byens centrum, er Havdrup Bymidte klar til at blive indviet.

Bymidten bliver officielt åbnet klokken 14 med en tale af borgmester Niels Hörup (V).

Efter indvielsen står Havdrup Borgerforening og en lang række lokale aktører for et julemarked med en lang række aktiviteter.

Klokken 14-15.30 er der ponyridning ved Havdrup Ridecenter, og klokken 14.30 ankommer julemanden og hans kone til pladsen i hestevogn sammen Roskilde Garden.

Bagefter vil Roskilde Garden underholde en halv times tid frem til klokken 15.

Juletræ og aktiviteter

Når Roskilde Garden er færdig med at spille, er der mulighed for at gå rundt på pladsen, hvor der vil være en masse aktiviteter.

Her kan man blandt andet vinde fine præmier i Havdrup Borgerforenings tombola, pynte sit eget honninghjerte hos FDF Havdrup, lave julepynt til årets juletræsfest ved børnenes juletræsfest i Havdrup eller lave sit eget bivokslys hos Havdrup Gymnastikforening.

Der vil også være mulighed for at besøge på en masse spændende salgsboder. Her er der alle muligheder for at købe lækre ting til jul.

Når klokken bliver 15.55 vil sognepræst Kristine Stricker Hestbech holde en lille tale, og klokken 16 tændes byens store juletræ på pladsen. Samtidig bliver julebelysningen på pladsen tændt.

Her er alle velkommen til at danse om juletræet sammen med julemanden og hans kone.

Herefter vil børnene på pladsen få udleveret en godtepose, som er sponseret af SuperBrugsen Havdrup.

For at der skal være godteposer til alle børnene, opfordrer Havdrup Borgerforening til, at man tilmelder sig via et link på foreningens side på Facebook.

Frem til klokken 17, hvor julemarkedet slutter, er der igen mulighed for at prøve aktiviteterne og kigge forbi salgsboderne.

Kilde: Havdrup Borgerforening

Deltag i debatten
Del.