Den 10. februar inviterer Plantorama i Vallensbæk alle dyreelskere til Dyrenes Dag. Her deler kæledyrseksperter ud af deres gode råd – og tager man sit kæledyr med, er der mulighed for gratis portrætfoto.

Hele familien – også de firbenede, langørede eller næbede – inviteres til Dyrenes Dag i Plantorama i Vallensbæk søndag den 10. februar fra klokken 9.00. Her står eksperter fra forskellige dyreforeninger klar til at give de bedste tips og tricks til dit kæledyr, og klokken 14.00-16.00 vil en fotograf være på plads til at forevige dagen.

– Gode råd er ofte dyre, når det gælder kæledyr, men til Dyrenes Dag giver vi dem ud ganske gratis. Hvis dit kæledyr er mere til den forfængelige side, kan man også få taget et professionelt billede, som man gratis kan hente fra vores hjemmeside, siger Thomas Birkelund Eriksen, der er centerchef i Plantorama Vallensbæk.

Til Dyrenes Dag i Plantorama på Vejlegårdsvej kommer der eksperter fra Jydsk Racekatte Klub, Dansk Tamilder Klub, Dansk Marsvine Klub, Danmarks Civile Hundeførerforening og Dyrlægeklinik Jon Islandi. Og har du ikke selv et kæledyr ved hånden, medbringer foreningerne også levende dyr, så nysgerrige børn og voksne også får mulighed for at se og klappe.

Få en orkidé til orkidémarked

I samme weekend inviterer Plantorama i Vallensbæk også til orkidémarked, hvor Dansk Orchide Klub viser, hvordan orkidéer bedst plejes og passes. Til markedet, der løber af stablen både lørdag den 9. og søndag den 10. februar, demonstrerer Dansk Orchide Klub, hvordan de specielle orkidéer omplantes, og giver råd til, hvordan de dyrkes bedst.

– Vi håber, at rigtig mange har lyst til at komme og lære noget om, hvad der får orkidéerne til at trives. Og bliver interessen for alvor vakt, kan man få en orkidé med hjem ganske gratis, hvis man melder sig ind i Dansk Orchide Klub, fortæller Jan Hrolv Larsen, der er formand for Dansk Orchide Klub.

Praktisk information

Dyrenes Dag afholdes i Plantorama på Vejlegårdsvej i Vallensbæk

Søndag den 10. februar klokken 9.00-16.00, hvor der vil være ekstra gode tilbud på samtlige dyreartikler i centret.

Orkidémarked afholdes i Plantorama på Vejlegårdsvej i Vallensbæk

Lørdag den 9. og søndag den 10. februar klokken 10.00-16.00, hvor der gives 25 procent rabat på alle orkidéer.

Plantorama på Vejlegårdsvej i Vallensbæk er en del Danmarks største kæde af have- og dyrecentre.

Centrene byder på oplevelser og inspiration for hele familien. www.plantorama.dk

Kilde: Epicent

Deltag i debatten
Del.