Første uge i oktober samles Danmark igen om kampen mod brystkræft, og traditionen tro vil Solrød Center “gå i lyserødt” med masser af aktiviteter på programmet med det formål at indsamle penge til Kræftens Bekæmpelse.

I år har Lyserød Uge 10 års jubilæum, og det er Solrød Center med til at markere. Fra den 2. til 7. oktober vil butikkerne være fint pyntet, der vil hænge lyserøde balloner og sløjfer gennem hele centergaden og indsamlingsbøsser vil stå rundt omkring i butikkerne.

Især torsdag og lørdag vil der være ekstra gang i centergaden. Der vil bl.a. være mulighed for en togtur gennem centret, og der er flotte præmier på højkant, når Kræftens Bekæmpelse sælger lodder til deres lotteri på Rund Scene. For de små vil der være ponyridning og ansigtsmaling, og for de voksne er der lagt op til en festlig aften, når der er livemusik og Aftenåbent i butikkerne med gode tilbud.

Lyserød Uge er en tilbagevendende kampagne af Kræftens Bekæmpelse, som samler ind til forskning, forebyggelse og patientstøtte inden for brystkræft. Brystkræft er den hyppigste kræftsygdom hos kvinder, og selvom der gennem de sidste 60 år har været en stigning i antallet af kvinder, der får stillet diagnosen, er der samtidigt også en stigning i overlevelsen efter brystkræft.

Solrød Center er ikke i tvivl om, at det er vigtigt, at alle bakker op om lyserød uge, så kampen mod brystkræft på sigt kan vindes.

” For at skabe mest muligt fokus på kampagnen lader vi igen i år vores centergade pryde med borgernes indleverede bh’er. For hver indleveret bh donerer både Solrød Center og Sydkysten 5 kr. til Kræftens Bekæmpelse. Vi håber, at rigtigt mange borgere vil forære en gammel bh, som de alligevel ikke længere bruger, og dermed være med til at støtte et godt formål” siger centerchef Mia Ellman.

Torsdag til lørdag vil bh’erne hænge mellem træerne gennem hele centret. Bh’er kan allerede nu indleveres på Centerkontoret eller hos Sydkysten, og under lyserød uge vil det desuden være muligt at hænge sin bh direkte op torsdag til lørdag.

Hele programmet for lyserød uge kan læses på www.solrodcenter.dk.

Kom og vær med – vi har brug for dig!

Kilde: Mia Ellman

Deltag i debatten
Del.