Få en snak med præst Charlotte Gravesen, hør om præst Leif Ellerbeks sorgkajakhold eller deltag i en konkurrence, hvor du kan vinde Paradisisk smagende is.

Alt det og meget mere kan du opleve lørdag den 26. august kl. 10- 14, hvor Solrød Sogns kirker deltager i Fritid i Solrød i Solrød Center.

Det er femte gang, at kirken deltager i den årlige begivenhed, der tiltrækker mange mennesker, som vil se, hvad Solrød byder på indenfor fritids- og institutionslivet.

”Vi har en bod, for kirken er en lige så naturlig del af fritidslivet som dans, fotoklub og sport. Det er vigtigt, at vi viser flaget, og det er en god lejlighed til at få talt med nogle mennesker, som vi ikke møder til dagligt”, siger præst Charlotte Gravesen.

Hun håber, at mange af Solrøds borgere har lyst til at kigge indenfor i kirkens bod og få en kop kaffe og en snak om alt mellem himmel og jord.

Udover de to præster kan du møde et par medlemmer fra menighedsrådet og høre om deres arbejde. Vidste du f.eks., at menighedsrådet er med til at ansætte nye præster og forvalter et årligt budget på syv millioner kroner?

Frivillige i kirken deler foldere ud om alt det, der sker i kirkerne i løbet af året. Du kan bl.a. deltage i en samtalesalon tre gange i løbet af efteråret eller synge og høre foredrag i tirsdagscaféen, der hver uge samler 60 mennesker.

Så kom og besøg kirken, når den rykker ind i centret.

Billedtekst: Mød forskellige kirkemedarbejdere og deltag i en konkurrence i kirkens bod.

Deltag i debatten
Del.