Lørdag den 1. juni fra 10 til 14 går det sommerløs med løvernes genbrugsmarked i Bjæverskov.

Lionsklubberne er i rigtigt solskinshumør. Og indleder sommerens komme med et kæmpe genbrugsmarked. Mange ting og sager er nu samlet, og klar til genbrugssalg fra lokalerne i den gamle store tilskuerpavillon, som ligger på Vollerslevvej 18 i Bjæverskov. På første sal sælges masser af glas, porcelæn, legetøj, køkkenting, tøj, kobber og nips, el- og elektronik m.v. Og i stueetagen findes rigtig mange gode møbler af enhver slags. Mængder af bøger, CD’ere og LP-plader i stakkevis, cykler og alt mulig krims-krams. Tonsvis af ting til sommerhus og udeliv. Sommermarkedet er sprængfyldt med gode ting.

Åbningstid er 10-14

Genbrugsmarkedet den 1. juni afholdes på Travbanen i Bjæverskov. Åbningstiden for genbrugsmarkedet er fra kl. 10 til 14. Der er gratis adgang. Mange benytter sig også af den velforsynede café, hvor man i en indkøbspause kan få både vådt og tørt.
I øvrigt tilbyder Lions kørselsservice for hjemtransport af store anskaffelser. Det kan aftales på stedet.

Godt formål

– Og lige et tilbud: Ligger man inde med nyttige og brugbare ting, som er for gode til bare at kassere eller smide ud, er man meget velkommen til at slippe af med effekterne til Lions Genbrug, siger Per Juhl, der er Lions’ koordinator af genbrugsmarkedet. Man skal blot kontakte Lions’ Per Juhl på tlf. 4088 3912 for en aftale om afhentning. Det gælder især større partier af gode møbler eller dødsboer.

Det er LIONS Køge og Lions Køge Bugt i Køge Kommune, som arbejder sammen om genbrugsmarkedet.
– Overskuddet går ubeskåret til Lions’ omfattende og humanitære hjælpearbejde både lokalt, nationalt og internationalt. Et hjælpearbejde, hvor der vel at mærke ikke bruges én eneste krone til administration, slutter Per Juhl.

Kilde:  LIONS Køge

Deltag i debatten
Del.