Havdrup Gymnastikforening kan nu tilbyde Jumping Fitness takket være et flot beløb fra Nordea Fonden samt af Solrød kommunes rekvisitpulje til indkøb af i alt 17 trampoliner.

Havdrup Gymnastik takker Nordea Fonden for bidraget på 33.971 kr. til indkøb af 12 trampoliner og Solrød kommunes rekvisitpulje for tilskud på 9240 kr. til indkøb af 5 yderligere trampoliner. De 17 trampoliner har nu muliggjort at foreningen har opstartet 2 Jumping Fitness hold samt oprettet flere events i sommersæsonen.

Jumping Fitness er effektiv træning på små specieldesignet trampoliner, hvor man får pulsen op på en svedig, sjov og ny måde. Træningsformen styrker balance og kondition og træner kernemuskulaturen. Trampolinens støddæmpende virkning gør, at led ikke bliver belastet på samme måde som f.eks. ved alm. hop og løb, og kan derfor også bruges til personer med knæ- og rygproblemer.

Foreningens instruktører Camilla Dürke og Jeanett Træde er uddannet indenfor Jumping Fitness, og har i løbet af vintermånederne dygtiggjort sig ved selv at deltage på hold i København, så de nu kan undervise i Havdrup.

I vintersæsonen vil der komme flere hold, og foreningen er stolte af at være de første som kan hoppe med på Jumping Fitness bølgen i området. Der kan læses mere om hold og Jumping Fitness på www.havdrupgymnastik.dk

Kilde: Havdrup Gymnastik.dk

Deltag i debatten
Del.