Havdrup Gymnastikforening tilbyder nu Jumping Fitness takket være et flot beløb fra Nordea Fonden samt af Solrød kommunes rekvisitpulje til indkøb af trampoliner.

Havdrup Gymnastik takker Nordea Fonden for bidraget på 33.971 kr. til indkøb af 12 trampoliner og Solrød kommunes rekvisitpulje for tilskud på 9240 kr. til indkøb af 5 yderligere trampoliner. Med tilkøb af 4 trampoliner for foreningens egne midler, kan de 21 trampoliner nu tages i brug i vintersæsonen. I foråret og henover sommeren har der været fuld knald på diverse Jumping Fitness Events, og eventsene har været en kæmpe succes med fuldt hus hver eneste gang.

Jumping Fitness er effektiv træning på små specieldesignet trampoliner, hvor man får pulsen op på en svedig, sjov og ny måde. Træningsformen styrker balance og kondition og træner kernemuskulaturen. Trampolinens støddæmpende virkning gør, at led ikke bliver belastet på samme måde som f.eks. ved alm. hop og løb, og kan derfor også bruges til personer med knæ- og rygproblemer.

Foreningens instruktører Camilla Dürke og Jeanett Træde er uddannet indenfor Jumping Fitness, og har i løbet af vintermånederne dygtiggjort sig ved selv at deltage på hold i København, så de nu kan undervise i Havdrup.

I vintersæsonen er der flere hold, og foreningen er stolte af at være de første som kan hoppe med på Jumping Fitness bølgen i området. Særligt er der oprettet et hold for de 13-19 årige om mandagen kl. 16.00-17.00, og foreningen håber med dette hold at få unge mennesker til at dyrke motion på en sjov og effektiv måde i fællesskab med andre unge. Der kan læses mere om hold og Jumping Fitness på www.havdrupgymnastik.dk

Kilde: Havdrup Gymnastik

Deltag i debatten
Del.