I december er det ekstra attraktivt at handle lokalt i Solrød Center! 

“Hvorfor er december så god, hvorfor er december en måned, man kunne ønske var to? Fordi julen nærmer sig”, synger Pyrus. Ja, fordi julehandlen spreder sig i den lokale handelsgade.

Stemningen kribler og krabler, når byens borgere samler sig for at handle i Solrød Center, hvor både skrabelodskonkurrence og digital julekalender løber af stablen. Gå ned ad Centergaden hvor den gyldne belysning prikker til dit julehjerte. Smut så ind i din yndlingsbutik og få en gavesnak med Solrøds sødeste butiksekspedienter.

Lad dig inspirere af juleudsmykninger og dekorationer og bliv draget af duftesansens paradis; træd ind i blomsterhandlerens mørkegrønne glimmerskov, hvor duften af frisk mos bliver ekstravagant i et mix med granens skarpe harpiks. Her kan du finde årets adventskrans og købe en rød julerose til værtinden på 1. søndag i advent.

På lørdag d. 2. december kan du sætte dig godt tilrette og tage en tur nedad Centergaden i hestevogn. Tag ungerne med og lav en familiedag ud af det! Slå vejen forbi vores Juleværksted, hvor I kan klippe-klistre nogle sjove julegaver til mormor og morfar, og hvor børneglæden sprudler.

“Og sidst men ikke mindst: Husk at aflevere jeres ønskesedler i Julepostkassen – det kan blive dig, der får et ønske opfyldt”, lokker centerchef Mia Ellman med et smil.

Slut af med en sjov, mavekildrende kælketur på Centrets snesikre kælkebakke.

Nyhed! I december frem til jul kan du vinde præmier ved at handle lokalt. For hvert køb, du foretager over 200 kr. i en af Solrød Centers butikker, får du et skrabelod, som hvis du er heldig, udløser et gavekort, du kan benytte i Centrets mange butikker.

Læs mere om jul i  Solrød Center på solrodcenter.dk

Kilde: Mia Ellman

 

Deltag i debatten
Del.