Omkring 30 borgere mødte mandag aften op til byrådsmøde i Jersie Forsamlingshus.

Snakken gik lystigt mellem byrådspolitikere og borgere, da byrådet i Solrød Kommune mandag aften havde rykket byrådsmødet til Jersie Forsamlingshus og væk fra de vante rammer i Solrød Center.

“Vi vil i byrådet som et forsøg i år gerne holde tre byrådsmøder endnu tættere på borgerne i kommunens forskellige lokalområder, så flere borgere får nemmere mulighed for komme tæt på byrådets beslutninger, for det er jo borgerne, det hele handler om. Derfor er jeg også rigtig glad for, at så mange borgere har valgt at tage turen til Jersie Forsamlingshus og overvære byrådsmødet,” siger Niels Hörup, borgmester i Solrød Kommune, og fortsætter:

“Jeg håber samtidig, at aftenens møde har givet blod på tanden, så endnu flere borgere har lyst til at møde op i “byrådssalen” i Solrød Center, hvor vi almindeligvis afholder byrådsmøderne, og hvor Bibliotek og Kulturhuset også har mødelokale.”

Byrådsmødet i Jersie Forsamlingshus var ét af i alt tre byrådsmøder, som byrådet har valgt at rykke ud til forskellige lokationer i lokalområdet. Næste gang, byrådet rykker teltpælene op, er den 29. april, hvor byrådsmødet afholdes i Havdrup Sognehus, og den 25. november rykker byrådsmødet til Trylleskoven i Kirkens Hus.

Kilde: Solrød Kommune

Deltag i debatten
Del.