ITG-Racingteam vendte for anden gang i sæson år 2017, Bussen mod Jyllandsringen for at køre Grand Prix, men denne gang også med den store 76-klassen, som indbefatter racerbiler fra årgang 1972 til 1976/82.

Det startede ud med en tidtagning om lørdagen i , hvor teamets bedste tid: 1.21,658, hvilket rakte til en startplacering som 22 og som nr. 8 i klassen.

Heat nr. 1 var lørdag eftermiddag, hvor ITG-raceren startede som nr. 22 og 8. i klassen, men 10 minutter før starten gik, åbnede himmelen sig og da ITG-Raceren kørte ind på banen, var banen driv våd. En gennemvåd racerbane og tørvejrsdæk var ikke en god kombination. Bedste tid: 1:33,916, hvilket rakte en slutplacering som nr. 18 og som nr. 8 i klassen.

Søndag kl. 11.05 skulle 2. heat køres, ITG-Raceren havde en startplacering som nr. 20 og nr. 8 i klassen. Dagen startede med solskin fra en skyfri himmel og ITG-Racingteam monteret derfor tørvejsdæk på raceren inden start. Men kort efter start begyndte det regne og der kom meget vand. Bedste tid: 1:21,996 hvilket rakte en slutplacering som nr. 16 og som nr. 7 i klassen.

3. Finale Heat skulle køres søndag eftermiddag og ITG-Raceren havde en startplacering som nr. 20 og nr. 7 i klassen. Vejret drillede igen, efter det våde 2. heat var banen tørrede op og solen stod nu højt på himlen, men ville det regne igen.? ITG-Racingteam besluttede at bruge tørvejrsdækkene igen. Men som de foregående heat startede regnen netop som ITG-Raceren rullede ind på banen. Starten gik rigtig godt og det lykkes at avancere 10 pladser op i feltet efter første sving, og derefter blev jagten sat ind på en top 10 placering. ITG-Raceren nåede op på en generel 6.plads men en oversatsning kostede en udskridning, som betød en samlet slutplacering som nr. 15 og som nr. 7 i klassen, med bedste tid: 1:31,334.

ITG-Racingteam er tilfredse med weekends indsats, men hele weekenden var præget af meget omskiftelig vejr, som spillede et pus, hver gang lige inden vi skulle på banen.

Tak til alle som kiggede med og til alle vores sponsorer som støttede op igennem hele weekenden.

Kilde: ITG-Racingteam

 

Deltag i debatten
Del.