Så blev det Ring Djurslands tur til at få besøg af ITG-Racingteam for Sæson år 2017. Ring Djursland havde udskrevet historisk weekend med Grand Prix, lørdag og søndag D. 09/10-09-2017, hvor stor og lille 71- klasse skulle dyste på den kuperet bane.

Det startede ud med en tidtagning om lørdagen, hvor teamets bedste tid: 1:04,123, hvilket rakte til en startplacering som nr. 5 og som nr. 2 i klassen.

Heat nr. 1 var lørdag eftermiddag, hvor et voldsomt regnvejr næsten havde lagt Ring Djursland under vand. ITG-raceren startede som generel nr. 5 og fik en god start og lå som nr. 3 efter første sving. Men efter 5 omgange valgte dommerne at give ITG-Raceren det tekniske defekt flag, som betød at ITG-Raceren måtte køre i Pit. I pitten blev ITG-Raceren gennemgået af dommerne, efter en påstand om en olie lækage, men ITG-Raceren fejlede intet og kunne forsætte løbet, men der var alle konkurrenterne kørt. Bedste tid: 1:07,365.

Søndag middag skulle 2. heat køres og dagen startede med solskin fra en skyfri himmel, ITG-Raceren havde en startplacering som nr. 10 og nr. 5 i klassen, efter gårdagens strabadser. Starten gik godt og ITG-Raceren kom op på en 5. plads efter første sving, men så satte motoren ud og ITG-Raceren måtte parkers ufrivilligt ude i græs rabatten. Bedste tid: 0:00,000. Øv – Øv.

3. Finale Heat skulle køres søndag eftermiddag og ITG-Racingteam var helt opsat på, at nu skulle det være. ITG-Raceren havde en startplacering som nr. 30, som allersidst, på grund af den manglende tid fra heat nr. 2. ITG-Raceren var flyende fra start og havde overhalet 14 biler på den første omgang og jagten fortsatte igennem hele heatet. ITG-Raceren sluttede på en flot 6. plads, som betød en samlet placering som weekendens nr. 3.

ITG-Racingteam var stærkt udfordret igennem hele weekenden, men det lykkes at få en flot 3. plads med hjem, hvilket ITG-Racingteam er meget tilfredse med.

Tak til alle som kiggede med og til alle vores sponsorer som støttede op igennem hele weekenden.

Kilde: ITG-Raceren

Deltag i debatten
Del.