Så blev det Sæson år 2017 sidste løb for ITG-Racingteam, som blev afholdt på Ring Knutstorp i Sverige. – Fredag D. 30-09 til søndag D. 03-10-2017.

Antallet af tilmeldinger til dette års finale/afslutningsløb, var rekord stort, med 20 tilmeldinger i stor – 71 klasse og alle de hurtige konkurrenter havde også fundet vej til den lille og hurtige bane i syd Sverige.

Det startede ud med en tidtagning om lørdagen, hvor teamets bedste tid: 1:10,399, hvilket rakte til en startplacering som nr. 12 og som nr. 10 i klassen.

Heat nr. 1 var lørdag eftermiddag og ITG-raceren fik en god start og avanceret 4 placeringer, men det holdt hårdt og ITG-Raceren sluttede på en samlet 11. plads og som nr. 9 i klassen med bedste tid: 1:09:622.

Søndag middag skulle 2. heat køres og ITG-Raceren havde en startplacering som nr. 11 og nr. 9 i klassen, efter gårdagens strabadser. Starten gik godt og ITG-Raceren kom op på en 7. plads inden første sving, men for at slutte på en generel 11. plads og som nr. 9 i klassen. Bedste tid: 1:09:402, hvilket var personlig rekord for ITG-Raceren.

3. Finale og sæsonens allersidste heat skulle køres søndag eftermiddag. ITG-Raceren havde en startplacering som generel nr. 10 og nr. 8 i klassen. ITG-Raceren blev lukket inde i starten, så det var ikke muligt at avanceret længere oppe i feltet. Igennem hele heatet blev der kørt stærkt og ITG-Raceren  sluttede på en samlet generel 9. plads og som nr. 7 i klassen

Tak til alle som kiggede forbi – Familie – venner og til alle vores sponsorer som støttede os igennem sæsonen.

Kilde: ITG-RACINGTEAM Aps

 

Deltag i debatten
Del.