Intet parti i Danmark kæmper hårdere end Liberal Alliance for, at borgerne kan få mere frihed, højere vækst, mindre bureaukrati og lavere skatter. Kampen foregår i kommunerne, regionerne og i Folketinget.

I Solrød Kommune har Liberal Alliance bl.a. foreslået, at livestreame byrådsmøderne via internettet, så flere indbyggere har mulighed for at følge med i debatterne. Dette giver mere frihed.

Sammen med Grundejerne fremlagde Liberal Alliance et alternativt budget for 2018, som var fuldt finansieret. I budgetforslaget var der luft til udskiftning af inventar på folkeskolerne i kommunen og en natbus til Havdrup. Budgetforslaget ville, hvis det blev vedtaget, have givet folkeskoleeleverne bedre rammer for deres undervisning i folkeskolen og sikret både unge og ældre mulighed for at rejse mellem de store byer i kommunen i weekenderne.

Liberal Alliance foreslog i 2017, at Solrød Kommunes administrative processer skulle analyseres af VIVE (vive.dk) for at nedbringe mængden af bureaukrati i kommunen. Dette er et klokkeklart bevis på, at Liberal Alliance kæmper hårdt for en mere effektiv kommune. Nogle vil sige, at intet parti i Solrød kæmper hårdere for at give borgerne den bedst mulige kommune.

Med venlig hilsen
Peter Sjølin
Medlem af Liberal Alliance i Solrød

Deltag i debatten
Del.