John Wennerwald der stiller op som Greve og Solrøds lokale kandidat til regionsrådsvalget i Region Sjælland og til kommunalvalget i Solrød Kommune har været på gaden hele uge 45 i forbindelse med det kommende valg den 21. november 2017.

Hele ugen har John Wennerwald, fhv. byrådsmedlem, spurgt borgerne ”hvad siger DU?” for at høre, hvad der interesserer borgerne i Solrød og Greve.

”Med under to uger til valget, er det nu borgerne skal engageres til at stemme. For demokratiets skyld er det vigtigt, at få en høj stemmeprocent. Borgerne har taget godt imod mine mærkesager; flere pædagoger pr. barn, familielæger til alle og et sundhedsvæsen der møder borgerne – så det har været en fornøjelse at komme rundt i Greve og Solrød og spørge; ”hvad siger DU? ” udtaler John Wennerwald.

Valgkamp på niveau med et folketingsvalg

John Wennerwald kæmper for at sætte Greve og Solrød på landkortet, når det drejer sig om regionspolitik.

”Jeg kæmper for at kunne repræsentere vores lokalområde i regionsrådet med meget aktivitet og energi. 34.000 foldere er uddelt og et hav af valg-happenings er afholdt. Tak til mit hold, familie og venner der har hjulpet med valgkampen. Sammen har det været muligt at føre den nødvendige og meget ambitiøse valgkamp i hele Region Sjælland ” afslutter John Wennerwald.

Den socialdemokratiske kandidat vil fortsætte frem til valget den 21. november med at koncentrere en stor del af kampagnen om konceptet ”hvad siger DU ?”, og hvis man er interesseret i yderligere dialog med kandidaten, kan der skrives via Facebook eller til wennerwald@hotmail.dk.

Kilde: John Wennerwald

Deltag i debatten
Del.