Venstre i Solrød har brug for dig!

Tirsdag den 21. november bliver valget afgjort, og Venstre i Solrød har brug for dig!

Der er ingen tvivl om, at dette års valg bliver mere spændende end i flere år, og Venstre har brug for alle de stemmer vi kan få. Så en opfordring herfra om at komme ned og stemme, og fortæl gerne venner og familie om det. For alle undersøgelser viser, at vi stemmer ligesom dem vi kender og respekterer.

Venstre i Solrød har det største felt af kandidater, og vi har det bredeste felt overhovedet. Vi har kandidater lige fra den yngste fortsat på gymnasiet, til pensionisten. Vi har selvstændige og alm lønmodtager. Vi har offentlige ansatte og privat ansatte.

Kandidatliste for Venstre i Solrød – DIT OG MIT SOLRØD

Ingen andre partier repræsenter hele Solrød som Venstre gør, vi har politikken der ikke tilgodeser snævre interesser, vi har en historie med samarbejde og fællesskab de andre ikke kan matche. Venstre er hele Solrøds parti!

Hvis I har brug for at have nogle argumenter klar, kan I finde dem på vores kampagneside nederst.

Flere har lavet forskelige online afstemninger, og her kan man se hvilke partier der hurtigt spreder dette, og derved giver et forkert billede af, hvad vælgerne egentlig ønsker. Vi vil derfor bede jer klikke på nedenstående link og vælge venstre, så vi kan rette op på det billede der er lavet af hvordan Solrød stemmer.

Venstre ønsker jer alle en god valgdag, og vi glæder os til at se jer alle i valglokalet.

Online stemme (afstemning) på viborher.dk 

www.ditogmitsolrod.dk

Kilde: Venstre i Solrød

Deltag i debatten
Del.