Danmarks Naturfredningsforening tager dig d. 6. juni med på aftentur med nattergalenes sang.

Gennem mere end 40 år har DN Solrød inviteret til nattergaletur i Karlstrup-Karlslunde moser. Denne tradition gentages i år d. 6. juni kl. 19.30, hvor vores 4 guider fører os ad stierne i mosen, mens de med fokus på fuglenes sang fortæller om dyr og planter i mosen. Ikke mindst nattergalens sang forventer vi os meget af.

Ænder og gæs har vinteren igennem haft moserne for sig selv, men midt i marts ankom lærken og viben og med varmen midt i april kom også gran- og løvsanger, gul vipstjert, munk og senest også alle tre svalearter, gøgen og nattergalen.

 

 

 

 

Der har altid været stor interesse for at følge fuglelivet. Vi går derfor i 4 hold, så alle kan få fuldt udbytte af turen.

Turen varer et par timer og vi mødes på p-pladsen ved Trylleskoven på Karlstrup Strandvej kl. 19.30. Turen er gratis, men da vi max kan være 100, er tilmelding dog nødvendig på www.dnsolrod.nemtilmeld.dk.

Husk kikkert og fornuftigt tøj – og ikke mindst fodtøj. Myggene er måske også ude for at høre nattergalen, så myggespray bør overvejes.

Kilde: DN Solrød

Deltag i debatten
Del.