Søndag den 11. november kl. 12 er der menighedsmøde og let frokost i Solrød Strandkirke. Her har du mulighed for at høre, hvad du egentlig får for dine kirkeskattekroner.

Flere medlemmer af menighedsrådet vil være tilstede og fortælle om det seneste års aktiviteter i Solrød Strandkirke og Solrød Kirke og derefter kort gennemgå årets regnskab og næste års budget. Du kan også få et indblik i menighedsrådets fremtidsplaner.

”Vi er heldige at have mange aktiviteter i sognet. Bl.a. konfirmeres hvert år ca. 160 konfirmander, der optager meget plads i Solrød Strandkirkes lokaler i løbet af året. I år er der otte hold konfirmander hver onsdag, så underviserne er nødt til at tage to af holdene med op i Solrød Kirke og undervise dér. Pga. den store aktivitet i sognet er der planer om at bygge ud ved Strandkirken”, fortæller menighedsrådsformand Arne Nielsen.

Menighedsrådet og de tre præster arbejder p.t. med en ny vision for kirkerne. Arbejdet forventes færdigt i starten af 2019.

” Vi håber de nye tiltag i visionen vil være til glæde for sognets menighed såvel som for personalet”, siger Arne Nielsen.

Inden menighedsmødet er der gudstjeneste med præst Charlotte Gravesen i Solrød Strandkirke kl. 11.

Kilde: Solrød Strandkirke

Deltag i debatten
Del.