Annonce: Helle Waltersen – Uddannet Body-sds terapeut med 15 år erfaring.

» Jeg hjælper mine klienter hjælper til at trække vejret helt ned i maven og komme i kontakt med kroppen, så fokus kommer væk fra det daglige tankespænd. Vores hjerner er totalt overstimuleret i vores hverdag og derfor har de fleste brug for hjælp til at mærke kroppen. Fysiske skader er oftest bundet op på  tilsvarende psykiske. Denne sammenhængen og forståelse er vigtig at forstå og få forløst, ellers opstår problemerne igen hvis smerter i kroppen kun bliver behandlet overfladisk ».

HJÆLP: De mennesker som henvender sig til min klinik er som oftest dem som har været hele den etableret mølle igennem med mange lægebesøg og etableret behandlinger som tilbydes, men  desværre ikke har hjulpet på deres smerter i kroppen. Eller… fået at vide, de smerter må du bare leve med resten af dit liv, og måske oven i købet fået meget medicin som forværre deres livs kvalitet og energi endnu mere. Dårlig søvnmønstre, bekymringer og lav energi bliver hverdagskost. Men det er heldigvis ikke alle der giver op, nej et menneske må aldrig give op på sit velbefindende. Vi er selv ansvarlig for vores liv og derfor siger jeg ikke jeg er mirakelmæren, men medhjælper.

Jeg kan tilbyde et forløb, hvor samtale sammen med massagen åbner vejen til bedre forståelse af kerne problemet for din tilstand, så vi sammen kan finde vejen til en sund og stærk krop. Jeg plejer at sige til mine klienter at et positivt resultat for helbredelse er et samarbejde mellem dig og mig. Hvis jeg ser, at du har behov for et træningsprogram, giver jeg dig øvelser, som du kan arbejde med derhjemme for at opnå et bedre kropsligt resultat. Måske skal der også suppleres med gode vaner inden for kost. Her samarbejder jeg med min gode kollega i Helsehjørnet- Anja Wermelin, som er vegatester som kan måle om du mangler vitaminer og mineraler.

BØRN: Jeg får flere og flere børn i min klinik. Børn kan lide under, at de ikke passer ind i de forskellige normer og tidsskemaer i familien, eller oplevelser fra skolen. De kan have svært at modtage indlæring i skolen af forskelige årsager. Tit vil en reaktion fra barnet opstå når det bliver for meget. Enten vil barnet begynde at klage over fysiske smerter, eller de reagerer mere aggressivt og eksplosivt. De fleste børn vil trække sig tilbage og blive indadvendt stille. Med behandling af børn er tillid, ro og samarbejde med forældre vigtigt. Jeg har rigtig gode resultater med skønne unger springer op på min briks efter de mærker virkningen og roen kropsterapien giver. Børn er så fint indrettet at de ved med det samme hvad der godt for dem. Kropsterapien kan hjælpe barnet  med at mærke sig selv igen, så barnet kan udtrykke det som ikke fungerer i deres hverdag. Ved dybe vejrtræknings øvelser, pulserende massage, og samtale begynder kroppen at slippe den alt for tidlig kontrol som låser krop og sind og hæmmer barnet i at være barn. Se mere info: http://www.massageogliv.dk/born/

TILBAGE PÅ ARBEJDE EFTER SYGEMELDING: Flere af mine klienter kommer til mig med det “moderne menneskes” folkesygdom såsom stress og depression, som tit er resultat af en presset hverdag og øget præstationspres på job og familie liv. Men ved stress og depression påvirkes både psyken og kroppen, og her har de fleste brug for hjælp. Livsmod og humør daler voldsomt, og sårbarheden kan skyldes både arv og de påvirkninger du har mødt igennem livet. Her er kropsterapien et genialt redskab og her tilbyder jeg forløb som løber over 2-3 måneder, hvor du kan få dit fodfæste igen og være klar til at komme tilbage på arbejdsmarkedet. Se mere info: http://www.massageogliv.dk/stress-2/

Ønsker du at få tilskud til Body sds terapi hos Helle Waltersen.? Flere sundhedsforsikringer giver tilskud til behandling af RAB-godkendte terapeuter. Og selv om der ifølge Sundhedsstyrelsen ikke er videnskabelig evidens for, at de alternative behandlingsformer virker, vælger flere forsikringsselskaber at dække dem. For de kan se det virker.

 • IF forsikring
 • Alka
 • PFA    

Hvis en person er langtidssygemeldt i så lang tid, at vedkommende kommer til at høre under en særlig ordning, der hedder Aktiv Skadesbehandling dækker selskaber alternativ behandling. Det er ikke alle sundhedsforsikringer, som yder tilskud til alle former for behandling, derfor anbefaler jeg dig at kontakte din sundhedsforsikring og høre nærmere om deres procedure.

FAKTA OM KROPSTERAPI: Kropsterapi vigtigste redskab er at skabe balancen mellem krop og sind. Negative følelser eller ubalance sætter sig i vores organer, energibaner og muskler. Dette får du når du indleder en behandling.

 • Samtale med klient og sammenhæng med liv, krop og psyke
 • Åndedrættet vigtighed i behandlingen og hverdagen
 • Greb og pulserende massage af hele kroppen
 • Lymfesystemet renses
 • Zoneterapi trykpunkts behandling
 • Lettere led frigørelse
 • Åbning af kroppens ubalancer
 • Træningsprogram eller øvelser hjemme

Behandlingen suppleres oftest hos mig med aktivering af akupressur punkter ”accesbars” i hoved bunden ved stress, tankemylder og angst. Som kropsterapeut uddannet ved Body-sds bygger behandlingen på en lang række teknikker og håndgreb, som med succes har ændret livet for mange. Teknikken udføres igennem en kombination af massage af musklerne og leddene i pulserende bevægelser, som øger blodgennemstrømningen, så det løsner spændinger i muskulaturen og inflammationer i sener og væv afhjælpes. Ved indføling og viden om kroppens anatomi, går jeg ind og mærker, hvor de tilgrundliggende problemer rodfæster sig for mine klienter. Mere info: http://www.massageogliv.dk/massage-i-solrod/

Fakta om Helle Waltersen: Kropsterapeut og træner uddannet ved Body-sds med 15 års erfaring. Har haft praksis på Østerbro København, senere på Fejø hvor hun boede med min familie 6 år og  givet behandlinger og undervist i træning til børn og voksne.

I år 2014 stiftede jeg Massage & Liv i Solrød Strand, hvor jeg har min klinik i Helsehjørnets hyggelige lokaler i Solrød strand.

Født og opvokset i Solrød Strand og bor her med min familie i dag, hvor hun får min energi fra havet og stranden hver dag. Hun er kunstner af sind og syntes generelt at hun er et heldigt menneske, fordi hun arbejder med noget som giver livet værdi. Mennesker.

Helle underviser også i Body-sds grundtræning i Solrød med hold træning og kan bookes til workshop i denne fantastiske træningsform. Se mere info: http://www.massageogliv.dk/traening/

Uddannelser:

 • Body-sds terapeut: 3 årige uddannelse med gennemført anatomi og fysiologi eksamen og trænings lærer grunduddannelsen i Body-sds trænings – Karlslunde
 • Reinkarnations terapeut diplom uddannet i USA, New York
 • Accesbars diplom uddannelse – København: Access BARS er godkendt af The National Certification Board for Therapeutic Massage, USA, og Access BARS er en del af Access Consciousness.
 • 18 års karrierer som designer i designbranchen
 • 5 årige bachelor for industrielt design på Danmarks Design Skole – København

Endvidere er er Helle Waltersen Godkendt RAB behandler (registrerede alternative behandlere), og modtager løbende uddannelses forløb og kurser for at opdaterer sin viden.

Du er også altid velkommen til at ringe og stille spørgsmål og få svar om Kropsterapi kan hjælpe dig. Mere info: http://www.massageogliv.dk/

Kilde:

Helle Waltersen – Uddannet Body-sds terapeut
Helsehjørnet
Fredensbovej 2
Tlf.: 2287242
www.massageogliv.dk

Deltag i debatten
Del.