Havdrup GF og DGI går nu sammen for at gøre det nemmere og sjovere for seniorer at være aktive i Solrød Kommune med konceptet “Idræt om dagen”.

Motionsfloorball og Pickleball med DGI instruktører er på programmet den 19. oktober i Havdrup. Her bliver der smagsprøver på en række nye aktiviteter, som foreningen i samarbejde med idrætsorganisationen vil starte op i dagtimerne for seniorer.

“Vi håber, det bliver begyndelsen på flere tilbud til de mennesker, der har formiddagen fri og gerne vil være aktive, holde sig i god form og møde andre mennesker”, siger Egon Christensen fra Havdrup GF.

Fællesskabet er i højsæde

Idrætsorganisationen DGI oplever en stigende interesse fra foreninger, der vil lave aktiviteter, der er målrettet det lidt mere modne publikum.

“Når foreningerne kigger på deres udbud, bliver det ofte tydeligt, at der mangler tilbud i løbet af dagen. Der er altså et stort potentiale i at udvide de kendte aktiviteter i foreningen med nogle, der passer ind i seniorers hverdag. Det kan give flere aktive medlemmer i fællesskabet”, siger Bente Riis, der er idrætskonsulent hos DGI Midt- og Vestsjælland.

Gratis aktivitetsdag

Alle er velkomne til at komme til aktivitetsdagen den 19. oktober den 19. oktober kl.9.30 til 12.30 i Havdrup Idrætscenter. Her er DGI og foreningen klar med en række aktiviteter som starter med gymnastik, Bowls, Motionsfloorball, Pickleball og New Age Kurling, som man kvit og frit kan deltage i.

“Med aktivitetsdagen kan vi finde ud af, hvad deltagerne gerne vil. På den måde kan vi starte det op, som virker. Vi håber, at mange vil bakke op om vores nye tiltag. Vi lover, at der er kaffe på kanden og garanti for gode oplevelser sammen med andre”, siger Egon Christensen.

Kom med
Tilmelding er ikke nødvendigt. Læs mere på foreningens hjemmeside www.havdrupgymnastik.dk

Kilde: DGI

Deltag i debatten
Del.