I pinsen blev der spillet Mini VM i Flensborg hvor vi deltog med 2 hold.

Hold A spillede i U13 rækken med holdnavnet Saudi Arabien, i gruppespillet mødte vi 3 stærke tyske hold, de første blev begge vundet med 1-0, mens vi tabte de sidste kamp 2-0 og det betød at vi gik i 1/8 finalener som 2’ er fra vores pulje og her blev det til endnu en 1-0 sejr.

Så gjaldt det 1/4 finalen mod Argentina det var en meget lige kamp som blev afgjort 5 minutter før tid på et tvivlsom straffe desværre til Argentina som dermed vandt 1-0 og som senere kom i finalen som de dog tabte. Holdet endte på en flot 8 plads ud af 32 hold.

Hold B spillede i U11 rækken med holdnavnet Danmark, i gruppespillet fejret de alt modstand af bordet og vandt sikkert alle 3 kampe henholdsvis 3-2, 3-1 og 5-0. I 1/8 finalen ventede Mexico (et tysk hold) og her var holdet meget uheldig med at tabe 1-0 trods kæmpe overtag i både spil og chancer! Holdet endt på en flot 11 plads ud af 32 hold.

Det var en fornøjelse at begge hold stod sammen som et hold både under kampene og imellem kampene hvor der blev hygget på kryds og tværs.

Der skal lyde stor tak til vores hovedsponsorer: Boligadministratorerne, Celcius Nordic, AG Rådgivende Ingeniørfirma & KAM-DIESEL ApS – AutoPartner Hedehusene som havde klædt os flot på til turen.

Foto: Jeff Duckett

Der arbejdes allerede nu på 2 ture i 2019 som gerne skulle gå til Polen og Holland.

Kilde: Kristian Jensen U12 træner i Havdrup fodbold

 

Deltag i debatten
Del.