Trods en problematisk opstart med lukkede baner er de fleste hold kommet godt i gang med både træning og kampe.

Det lykkedes for Havdrup senior at rykke op med 2 hold i forårssæsonen og for førsteholdet skal de nu prøve kræfter i serie 2, anden og tredje holdet spiller henholdsvis i serie 4 og 5. Med tilgang af et par spillere bliver det spændende at se om de kan følge op på de flotte resultater fra foråret.

På ungdoms siden er der masser af aktiviteter på banerne, i den ældste årgang U16 som består af spillere fra årgang 03 til 05 er der tilmeldt 2 hold, U13 (årgang 06) har ligeledes 2 hold tilmeldt turneringen.

En ny årgang er kommet til U12 som består af spillere fra årgang 07-08 og som tidligere har spillet kampe for årgang 06, men nu skal prøve at stå på egne ben da fysikken for nogle spillere var blevet for stor til årgang 06.

I de yngste årgange er de masser af hold som spiller både 3 og 5 mands fodbold. På pigen siden er der 2 hold et for årgang 04-06 samt et fra årgang 07-08. Der er plads på alle hold til nye spillere.

Alle byens borger opfordres iøvrigt til at komme på banerne og støtte op om de enkelte hold, information om kampe kan findes her: http://www.hgi-fodbold.dk

Kilde: Viborher.dk

 

Deltag i debatten
Del.