Iført flotte kjoler, cool bukser, smarte frisurer samt bevæbnet med glow sticks og penge på lommen til slik og sodavand, festede næsten 350 børn i midten af maj til Havdrup Børnerock med Albert Dyrlund kendt fra Youtube og TV.

Lørdag den 11. maj afholdtes Havdrup Børnerock 2019 i Havdrup Idrætscenter kl. 18.00-21.00 for børn i aldersgruppen 0.-6. klasse. Crewet og Havdrup Gymnastikforening skabte en fantastisk fest i trygge rammer for de mange børn, som festede uden mor og far.

Mange måneders forberedelser i Havdrup Gymnastik udmøntede sig i en festlig aften som udover de mange børn blev gæstet af den populære kunstner og youtuber Albert Dyrlund, som var aftenens hovednavn. Albert Dyrlund leverede et brag af et show og alle børn fik mulighed for at få taget selfies med den populære sanger/youtuber/skuespiller efter han var gået af scenen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Albert Dyrlund tager sig godt af sine fans og alle fik god tid til at få et ordentlig billede eller få en autograf. Dansk DJ Service sørgede for lys og lyd og skabte en skøn fest med diverse konkurrencer og gimmicks. SuperBrugsen i Havdrup var sponsor af 2 flotte hovedpræmier i form af 2 checks á 1500 kr. til Coop.dk som tilskud til en cykel, og andre fine præmier var sponsoreret af By Dürke og Solrød Biograf.

Som de tidligere år kunne Havdrup Børnerock kun afholdes på baggrund af de flotte sponsorater doneret af forskellige erhvervsdrivende med LM Byg, SuperBrugsen Havdrup og EDC Solrød Strand i spidsen som hovedsponsorer.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Men også Celcius Nordic, Multi-Service Hus & Have, Havdrup Dyreklinik, Pizza & Burgerhouse, EL-TEK. Madhytten, Chili’s Thai Street Food, Solrød Avis og Sydkysten kan takkes for støtte til dette års Børnerock.

Og ikke mindst var alle de frivillige i Crewet og i HGI Caféen med til at gøre denne aften til virkelighed og med til at fastholde dette traditionelle arrangement til stor glæde for børnene i Havdrup og omegn.

Til næste år vil Havdrup idrætscenter igen blive omdannet til børnediskotek for en aften i maj 2020!

Kilde: Havdrup Gymnastik

Deltag i debatten
Del.