Iført flotte kjoler, cool bukser, smarte frisurer samt bevæbnet med glow sticks og penge på lommen til slik og sodavand, festede næsten 370 børn i den sidste weekend i maj til Havdrup Børnerock med BRO kendt fra titelsangen til Paradise Hotel “Sydpå”.

Lørdag den 26. maj afholdtes Havdrup Børnerock 2018 i Havdrup Idrætscenter kl. 18.00-21.00 for børn i aldersgruppen 0.-6. klasse. Crewet og Havdrup Gymnastikforening skabte en fantastisk fest i trygge rammer for de mange børn, som festede uden mor og far.

Mange måneders forberedelser i Havdrup Gymnastik udmøntede sig i en festlig aften som udover de mange børn blev gæstet af den populære kunstner BRO, som var aftenens hovednavn. BRO leverede et brag af et show og alle børn fik mulighed for at få taget selfies med den populære sanger efter han var gået af scenen. BRO tager sig godt af sine fans, idet han tog sig tid til at skrive autografer og tage selfies på vej ind og ud af hallen til den gruppe piger som var for gamle til at deltage i Havdrup Børnerock, men som havde ventet mange timer udenfor.

Indenfor sørgede Dansk DJ Service for lys og lyd og skabte en skøn fest med diverse konkurrencer og gimmicks. SuperBrugsen i Havdrup var sponsor af 2 flotte hovedpræmier i form af 2 checks á 1500 kr. til Coop.dk som tilskud til en cykel. Som de tidligere år kunne Havdrup Børnerock kun afholdes på baggrund af de flotte sponsorater doneret af forskellige erhvervsdrivende med LM Byg, SuperBrugsen Havdrup, avisen Sydkysten og EDC Solrød Strand i spidsen som hovedsponsorer. Men også Celcius Nordic, Multi-Service Hus & Have, Havdrup Dyreklinik, Pizza & Burgerhouse, EL-TEK og Waves kan takkes for støtte til dette års Børnerock. Og ikke mindst var alle de frivillige i Crewet og i HGI Caféen med til at gøre denne aften til virkelighed og med til at fastholde dette traditionelle arrangement til stor glæde for børnene i Havdrup og omegn.

Til næste år vil Havdrup idrætscenter igen blive omdannet til børnediskotek for en aften, og datoen kan allerede nu afsløres: Lørdag d. 11. maj 2019 – Så sæt kryds i kalenderen!

Kilde: Havdrup Gymnastikforening

 

Deltag i debatten
Del.