Igen i år fejrer vi Halloween i Solrød Center. Kom og få en rigtig (u)hyyyggelig dag sammen med Dr. Gys og gratis græskarudskæring…

 Kom kom! Lørdag den 28/10 er fyldt med gys fra kl. 10.00 – 15.00 i Solrød Center. I vores grusomme Rædselshus kan I fx klippe og klistre en spøgelses uro eller kreere en Dracula maske. I kan også blive ansigtsmalet, så I ligner Frankenstein eller heksens listige kat. Og på Rund Scene opfører Love2Dance, Michael Jacksons “Thriller” og andre frygtindgydende zombiedanse.

Der vil traditionen tro være gratis græskarudskæring ved Rund Scene – og der vil være kreativ hjælp, at hente til flotte udskæringer.

Halloween er en event, hvor vi med glimt i øjet laver sjov med hinanden i en stemning af gys og gru, hekse, spøgelser, zombier og edderkopper i spindelvæv – og hvor stort set alle familier finder plads til en kreativ hyggestund for sammen at transformere et parti orange græskarfrugter om til vampyrlignende terrasselamper.

Velkommen til Halloween i Solrød Center på lørdag!

“Vi glæder os til at skræmme jer, så kom og vær med til en (u)hyyggelig dag i Solrød Center!”, siger centerchef Mia Ellman med gys i stemmen.

Læs mere om Halloween i Solrød Center på solrodcenter.dk

Kilde: Mia Ellman

Deltag i debatten
Del.