Tirsdag den 20. november kl. 21.58 fik politiet en anmeldelse om et lukketidsrøveri på en tankstation, hvor to mænd forsøgte at true sig til kassebeholdningen med en slagterkniv.

Om aftenen er dørene lukkede til butikken, så de skal åbnes af medarbejderen. Den ene mand, B, kom først hen til døren uden maskering, og blev lukket ind i butikken.

Den anden mand, A, gik ind så snart døren blev åbnet. Han var maskeret med en hue og en halsedisse foran munden. Den 20-årige kvindelige ekspedient var blevet mistænkelig over de to mænds adfærd, og havde trykket overfaldsknappen.

A havde en stor kniv i den hånd og en plasticpose i den anden hånd og sagde, at hun skulle give ham pengene. Ekspedienten sagde til A, at hun ikke kunne åbne kassen og at politiet var på vej. Dette fik de to røvere til at flygte fra stedet uden udbytte i retning mod Litorinavej.

Der blev sendt flere patruljer til stedet, som forsøgte at finde frem til de to gerningsmænd, der beskrives som:

A: Mand, 25-30 år, Hudfarve: Brun, Yderligere kendetegn: Mulat. Markerede buskede øjenbryn., Talte: Dansk med accent, Iført: Sort jakke. Grå bukser. Sorte kondisko med hvide såler og hvid markering., Bevæbning: Slagterkniv

B: Mand, Ikke etnisk dansker af udseende, 18 år, Kropsbygning: Almindelig, Hudfarve: Brun, Yderligere kendetegn: Mulat, Iført: Mørk dynejakke, mørkegrå bukser, hvide sko med røde snørebånd. Sort hue med lyst logo, lyseblå halsedisse, samt hvide handsker.

Politiet efterforsker nu sagen, for at finde frem til de to røvere. I den forbindelse vil Lokalpolitiet i Køge gerne høre fra vidner, der har bemærket noget i forbindelse med røveriet, eller som har set de beskrevne personer flygte fra stedet. Politiet kan kontaktes på telefon 114.

Kilde: Midt – og Vestsjællands Politi

Deltag i debatten

Del.